E2a

Hur man gör drar ut på en skivspelare

Den roterande tallriken är mer än bara en enhet för att spela skivor

Den roterande tallriken är mer än bara en enhet för att spela skivor. DJs har förhöjda enheten till ett mångsidigt instrument som kan tillåta dig att göra din egen låt, egen rytm, och dina egna beats. Av de många tekniker för att göra musik via skivspelare, är en av de grundläggande tekniker som du behöver för att behärska hur man gör drar ut på din skivspelare. Här är de steg att följa.

Få provet

Få provet. Börja med att få ett rekord spår som du vill. När det gäller skivspelare, det finns inga gränser för den typ av prov spår. För nybörjare, bör du dock välja urval låtar som bara har ett par takter och mycket enkla rytmer. Dessa urval låtar är oftast mycket lättare att kontrollera och gör att du kan behärska laggar snabbare än om du går till komplexa musik prover omedelbart.

Crossfader

Hur man gör drar ut på en skivspelare. Få provet.
Hur man gör drar ut på en skivspelare. Få provet.

Crossfader. Låt pjäsen provet skivan på skivtallriken. Nästa, låt fader kors över posten. Den fadern ska komma tillbaka till sitt utgångsläge. Medan du gör detta, bör din fria hand placeras på skivan så att du kan hålla den i den position som du gillar. När du korsar fadern och behålla posten, är det ljud som produceras kallas drag.

Avstånd

Riktningar. Det finns ett antal riktningar som du kan använda för laggar. Det finns framåt laggar, efterblivna drar för, diagonala drar för, och även i sidled drar för. Vad som är viktigt är att du anser att typen av musik prov du har. Du måste experimentera med varje typ av musik prov för att veta vad som låter det kommer att skapa med varje typ av drag riktning. Som du lära dig mer om att dra, kommer du att kunna införliva dra in olika typer av repor prov musik. Också, med erfarenhet kommer du att kunna avgöra bara genom att höra sig vilken typ av ljud ett visst prov kommer att göra. Tänk dock att nå denna grad av skicklighet tar timer och massor av övning och experimenterande med massor av musik prover. Att lära sig att förutsäga hur ett drag kommer att låta som, emellertid, är inte omöjligt.

Kombinera

Kombinera. En av de bästa sakerna med laggar är att det kan kombineras med en mängd andra skivspelare tekniker. Till exempel kan du använda bleknar för att förbättra ljudet på laggar på en skivspelare. Du kan också använda transformatorer för att skrapa en musik prov på en skivspelare, eller använd flare tekniker för att blanda ihop och krydda upp laggar. Du kan också be en kollega skivspelare artist att använda två teknik klick flare eller krabba scratch när du gör olika kombinationer av laggar, för att skapa din egen takt och din egen rytm.

Den roterande tallriken är mer än bara en enhet för att spela skivor. Crossfader.
Den roterande tallriken är mer än bara en enhet för att spela skivor. Crossfader.

Som med alla andra musikinstrument, är nyckeln till att lära sig hur man gör skivspelare sjunga för dig att öva hela tiden. Kom ihåg att experimenterande är nyckeln med skivspelare, särskilt eftersom hela poängen med att omvandla skivspelaren som mer än bara en musikspelare, men en verklig musikinstrument är en akt av att experimentera själv.