E2a

Hur man gör det manhattan i stepp

Liksom andra tap danssteg

Liksom andra steg tap dance, är Manhattan en kombination av flera tap tekniker. Det är dock mer avancerade än de andra stegen. På grund av sin komplexitet, bör du göra det Manhattan förrän du behärskar grunderna tap tekniker. Men om du inte har, här är en detaljerad anvisning om hur man gör Manhattan och de tekniker som är inblandade i det.

  • Gör klaffen med rätt fot. Börja Manhattan med en klaff. Gör luckan genom att borsta bollen på höger fot mot marken. Efter borsten, göra ett steg. I grund och botten, är klaffen en pensel-steg kombinationen. Efter luckan, släpp hälen på höger fot och sedan hälen på den andra foten. Tappa hälen innebär står med bollen på foten. Så nu, är detta den "fa-varv, släpp, släpp."
  • Pensla med vänster fot. Brush är den snabba, svepande rörelse av foten antingen längst fram eller bak. I Manhattan, måste du borsta din vänstra fot bakåt. Så flytta den till tillbaka snabbt. I rutinen ska vi kalla detta "borste." Nu har vi "fa-varv, släpp, släpp, borste." Fortsätt med rutin genom att tappa högra hälen. Vi har nu, "fa-varv, släpp, släpp, borste, droppe."
  • Marken med vänster tå. Sätt din vänstra fot bakom din högra fot och slog i marken med din vänstra fot spets. Denna gång har vi "fa-varv, släpp, släpp, borste, droppe, tå." Efter vänster tå, ska du släppa hälen på andra foten, alltså "fa-varv, släpp, släpp, borste, droppe, tå, släpp."
  • Öva på manhattan. The Manhattan kan få en lite förvirrande i början, men du kommer att få kläm på det som du tränar. Gör det igen: flaxa höger fot och sedan släppa din högra hälen och sedan vänster. Borsta vänster fot och släpp den högra hälen. Gör en kran med vänster tå och släpp den högra hälen. När du är bekant med Manhattan, kan du försöka att börja med din vänstra fot, byta rörelserna till den andra sidan: lock med vänster fot och släpp den vänstra häl. Släpp höger häl, borsta den högra foten, och släpp den vänstra foten. Peka på marken med höger tå och slutligen släppa vänster häl. När du har bemästrat tekniken, gör Manhattan i en cirklande rörelse.


Du kommer att skapa åtta ljud när du gör Manhattan: FA-varv (2)

Hur man gör det manhattan i stepp. Gör klaffen med rätt fot.
Hur man gör det manhattan i stepp. Gör klaffen med rätt fot.

Du kommer att skapa åtta ljud när du gör Manhattan: FA-varv (2), drop (1), droppe (1), borstar (1), droppe (1), toe (1), och släpp (1). För att tydligt höra ljuden, måste du dansa på alla ytor som kommer att skapa ett ljud när utnyttjas. Ett trägolv är perfekt. Se också till att ha bekväma kläder. Dina bottnar i synnerhet inte ska vidröra marken, så att de inte på något sätt hindra dina rörelser. Se till att memorera ordningen på teknikerna. Detta kommer att hjälpa dig bemästra Manhattan. Återigen, "fa-varv, släpp, släpp, borste, droppe, tå, släpp." Upprepa det flera gånger och säger det högt som du gör på Manhattan steg. Lycka till och glad tap dancing!