E2a

Hur man gör det eddie leonard mjuk sko

Utföra den mjuka skon i tap dancing skildrar en helt annan typ av överklagande. Med sin intelligens, delicateness, och humor, det är ingenting annat än en bra syn att se på scenen. Emellertid är det ofta en utmaning att göra detta steg stepp, speciellt vid hänvisning till den Eddie Leonard mjuk sko steg.

Denna mjuka skor variation är uppkallat efter den mest kända och även den bästa vaudevillian artist under hans tid. Han var Eddie Leonard, en känd person som hade sitt eget resesällskap då. Nog med historia här, läs på och ta reda på hur du kan göra detta mjuka skor variation själv:

 • Lär dig de grundläggande stegen i eddie leonard mjuk sko. Det finns minst fem olika tap danssteg som kommer att användas för att utföra Eddie Leonard mjuk sko. Kolla in de här stegen och öva hur man gör var och en av dem med perfektion:
   • Ball förändring. Detta avser två steg som görs på alternerande fötter. Du steg först med bollen på ena foten och sedan ändra det bakåt med den andra foten. Vid det sista steget, måste förändringen överföra hela tyngden på den sista foten som är stegad.
   • Blanda boll förändring. Detta är en kombination av två olika typer av steg tap dance. En är shuffle och den andra är bollen förändring. Du vet redan hur man gör bollen förändras så fokusera på att lära om shuffle. Detta är en enkel steg som kombinerar en framåt och en bakåt borste. Efter de två borstarna, måste bollen förändring steget komma i. Det är hur du kan få en shuffle steg boll förändring.
   • Scuff. Detta görs genom att stå på ett ben ensam medan den andra fotens häl är slående golvet antingen framåt eller bakåt.
   • Hop. Gör detta genom att stå på ett ben och sedan hoppa upp för att landa på samma ben.
   • Steg. Detta är en enkel åtgärd som kan göras genom att placera bollen i någon av fötterna tillsammans med en viktförändring.

  Utför ett steg boll förändring

  Hur man gör det eddie leonard mjuk sko. Lär dig de grundläggande stegen i eddie leonard mjuk sko.
  Hur man gör det eddie leonard mjuk sko. Lär dig de grundläggande stegen i eddie leonard mjuk sko.

 • Utför ett steg boll förändring. Utför en boll förändring på ett sätt som kulan hänvisar till din högra fot medan förändringen avser din vänstra fot. Notera att bollen steg måste startas något framåt och sedan slutade med en förändring bakom vänster fot.
 • Utför en shuffle steg boll förändring. Bollen förändring måste ske på samma sätt som anges ovan. Den shuffle, å andra sidan, måste utföras med den högra foten.
 • Utför en instegsskydd steg. På höger fot, slå hälen på golvet för att komma upp med en instegsskydd till höger.
 • Utför ett steg. Denna mjuka skor variation kan avslutas genom att göra ett steg till höger.
 • Kom ihåg ordningen på alla stegen i dansen. Att smidigt porträtterar Eddie Leonard mjuk sko, ta del av ordningen på stegen tap dance. Variationen kan upprepas så många gånger du vill på en stepp så det är viktigt att du vet hur man korrekt att utföra alla steg tap dance.


Denna mjuka skor variation har sina egna skäl till varför det är varar fram till idag och tills det finns stepp i scenen. Därför, om du vill vara en stor och effektiv tap dansare, måste du perfekt att göra denna mjuk sko flytta.