E2a

Hur man gör bil vätska vindrutetorkare

Sommaren är helt på och det är dags för dig att träffa stranden eller bara gå utomhus njuta av varma, fint väder. Nu kanske du bara få en oavsiktlig solbränna samtidigt som de får utsättas för solljus, men det är ingen tillfällighet när bilen vindrutetorkare får alla lerig, smutsiga och smutsiga från damm och buggar som kommer tillsammans med flammande solsken. Det är inte som du gör din bil en tjänst genom att göra det ser pipig rena hela tiden (något som är ganska svårt att göra under sommaren), men en lerig eller smutsig vindrutetorkaren är mycket farligt att köra eftersom det hämmar sikten när det inte arbetar tillräckligt hårt för att rengöra vindrutan och bakrutor. Det är en absolut visshet om att du kommer att sluta skada dig själv och andra människor om du bara låter det glida.

Men innan du gör ett Beeline till affären för att köpa flytande vindrutetorkare, kanske du bara vill tjäna pengar i stället på din naturliga talang genom att göra din egen naturliga bil vätska vindrutetorkare. Det är rätt sak att göra eftersom de flesta av ingredienserna finns redan i ditt kök eller badrum hemma. Denna idé är bra för din plånbok, för din hälsa och för vår planet. Först ut, behöver du inte spendera pengar, andra, de flesta rengöringsmedel på detaljhandeln innehåller kemiska ingredienser som kan skada din hälsa och för det tredje, du hjälper till att rädda planeten genom att välja att gå grönt.

Baby schampo och vinäger: Få en hink med vatten

Baby schampo och vinäger: Få en hink med vatten. Tillsätt några droppar av baby schampo och ungefär 3 matskedar ättika. Blanda ihop allt och sprutar på främre och bakre torkarblad torka sedan bort med en mjuk svamp eller luddfri trasa. För bra åtgärd, kommer en gammal tidning att klara upp allt som är kvar på gummit.

Hur man gör bil vätska vindrutetorkare. Baby schampo och vinäger: Få en hink med vatten.
Hur man gör bil vätska vindrutetorkare. Baby schampo och vinäger: Få en hink med vatten.

Citron / Lime Juice och vinäger: Fyll en sprutflaska med lika delar vatten, vinäger och citron / lime juice. Sprutar på främre och bakre torkare torka sedan av med en mjuk svamp eller luddfri trasa. Återigen kan en gammal tidning avsluta denna ritual av.

Bakpulver och vatten: Lös 4-5 matskedar bakpulver i en hink med vatten. Blanda noggrant och det är klart att användas tillsammans med en mjuk svamp.

Vad sägs om rengöring av torkare under vintertid när isen håller fast vid det? Inga problem, om du inte har något som liknar en presenning eller ett gammalt lakan för att täcka denna del av din bil kan du ta till:

70% tvättsprit och vatten: Blanda dessa tillsammans och spruta bort. Isen kommer lätt lossna.

70% tvättsprit och flytande diskmedel: Blanda ihop dessa och applicera generöst på vindrutan och vindrutetorkare.

Hur man gör bil vätska vindrutetorkare.
Hur man gör bil vätska vindrutetorkare.

50% vatten och 50% Vinäger: Blanda dessa tillsammans. Spraya och låt stå över natten.

De idéer som presenteras här är bra alternativ till att använda massproducerade kemiska-baserade rengöringsmedel. I det långa loppet kommer du att finna att du har gjort en humongous mängd besparingar bara för att du valt att vara praktiska och kreativ i ditt sätt att rengöra din bil. Bra jobbat!