E2a

Hur man gör benvärmare från strumpor

Benvärmare är utformade för att täcka benen från under knät till strax över anklarna. Vissa benvärmare är ännu högre och nå låren. Som termen antyder, de tjänar för att hålla benen varma när det är kallt. Benvärmare skapas från olika material såsom bomull och syntetiska fibrer. Mode stilar som använde benvärmare var en hit under åttiotalet när det var en aerob frenesi. Dessa dagar, benvärmare slitna för estetiska och funktionella ändamål. De kan köpas från butiker, men i stället för att köpa dem, du själv enkelt kan göra dem från strumpor.

Förbered dina verktyg och material för projektet

Hur man gör benvärmare från strumpor. Förbered dina verktyg och material för projektet.
Hur man gör benvärmare från strumpor. Förbered dina verktyg och material för projektet.

Förbered dina verktyg och material för projektet. Samla allt du behöver för att skapa benvärmare. Du behöver en sax, nål, vissa tråd och ett par strumpor. Du kan köpa ett par strumpor eller ens använda ett par gamla att göra de benvärmare. Har dina varor redo vid ditt skrivbord för enkel åtkomst.

Bestäm vilken par strumpor att använda. Det är viktigt att välja par strumpor som du kommer att arbeta med. Du kan titta på dina gamla lådor för att se vilka strumpor kan fungera som bra kandidat för detta projekt. Plain strumpor kommer att se bra och de som kommer i tryck kan lika ser intressant. Hursomhelst, kan du välja att skapa så många benvärmare som du vill, särskilt om du kommer att återvinna gamla par strumpor i processen. Se till att du väljer par strumpor som är höga, längden bör vara upp till knäna eller ens lår. Om de inte är tillräckligt höga så kommer det att motverka syftet att skapa en benvärmare.

Börja med par strumpor

Börja med par strumpor. Skaffa en strumpa och vrid den ut och in. Placera den på en yta som är platt och med ett par vassa saxar, skär av foten av strumpan. Notera att snittet ska göras på nästan ovanför hälen. Benvärmare sitter ovanför anklarna men, du behöver lämna en viss marginal för sömnad. Denna ersättning kommer att fungera som manschetten till dina benvärmare. Vika en bra två inches kommer att arbeta för detta ändamål. Få det andra paret av strumpan och gör precis samma sak. Skär sakta och försiktigt.

Förbered dina verktyg och material för projektet. Bestäm vilken par strumpor att använda.
Förbered dina verktyg och material för projektet. Bestäm vilken par strumpor att använda.

Sy ändarna. När fötter strumpor har skurits är de nu redo för sömnad. Använd en fållsöm att sy ändarna av strumpor som har skurits. Stoppa en centimeter av tyg och börja sy fållen. Använd en nål och tråd för att åstadkomma detta. Det är bäst att använda en tråd med samma färg som strumporna. Sömnad är ett viktigt steg eftersom det kommer att hålla Klipp tråden från reda ut så småningom. Detta händer när de tvättas och används. Detta håller också strumpor snyggt och rent titta på ändarna. När du är klar, kommer dina benvärmare vara klar för användning!

Använda gamla par strumpor för att göra benvärmare är mycket praktisk och kostnadseffektiv. Det är ett bra sätt att hålla benen varma och samtidigt vara på modet. Ta ut de gamla par strumpor och se vad du kan göra med dem att följa stegen i denna enkla projekt. Ha så kul!