E2a

Hur man gör ballong Brontosaurus

Ballong vridning är en rolig hobby som du kan lära dig hur man gör

Ballong vridning är en rolig hobby som du kan lära dig hur man gör. Detta är också något som du kan utföra för att roa barnen och några av dina vänner. Det finns många olika former som du kan skapa med hjälp av ballonger. De vanligaste sakerna som ballong Twisters göra är djur. Du kan lära dig att göra en valp, kanin, kolibri, orm och även en dinosaurie. Lär dig hur man gör en Brontosaurus med ballong vridning genom att följa steg för steg instruktioner som tillhandahålls nedan.

Hur man gör ballong brontosaurus. Blåsa upp en lång ballong.
Hur man gör ballong brontosaurus. Blåsa upp en lång ballong.

  • Blåsa upp en lång ballong. Det första du behöver göra är att välja en färg som du vill använda för din Brontosaurus. Eftersom du gör en dinosaurie, kan du välja den gröna färgen. Pumpa långa ballong men lämna ungefär en tum av deflaterad utrymme i slutet av ballongen.
  • Gör huvudet. Nu kan du göra huvudet för Brontosaurus. För att göra detta, får en ände av ballongen och göra för bubblor som är anslutna till varandra. Vrid 2 bubblorna tillsammans med de andra 2 bubblor för att bilda huvud för Brontosaurus. De fyra bubblor är ansiktet och öronen av Brontosaurus.
  • Gör kroppen. Att kroppen är lite mer komplicerat. Mät ungefär 4 till 5 inches från huvudet och gör 2 något dröja bubblor. Formen bör likna en korv. Vrid de två bubblor tillsammans. Dessa två bubblor är de främre fötter Brontosaurus. Mät ca 2 inches från frambenen och skapa ett annat par ben precis den form som du gjorde med frambenen. Tvinna ihop dem. Dessa är de bakbenen i din Brontosaurus. Utrymmet mellan de främre och bakre benen är kroppen av Brontosaurus.
  • Gör svansen. Du kommer att märka att det finns ett överskott ballong mot slutet. Detta kan tjäna som svans Brontosaurus. Du kan vrida överskottet ballongen och vrid den för att säkra delarna. Nu du är klar med din ballong Brontosaurus.
  • Forma halsen. Vid denna punkt, kan ballongen ser ut som en giraff. Man kan forma halsen så att det kan vara liknande till halsen av en Brontosaurus. För att göra detta, bara böja nacken och ballongen ska böja lite.
  • Rita ett ansikte för din ballong. Om du vill kan du rita ett ansikte på din dinosaurie så att barnen kan urskilja vad det är. Använd svart märkpenna för att rita ögon och mun för din Brontosaurus.


Dessa är de steg som du kan följa om du vill göra en ballong Brontosaurus. Stegen är verkligen lätt att följa, men det tar lite övning för att fullända konsten att ballongen vridning. Öva båten varje dag så att du kan bli bättre på det. Öva gör vissa djur som kräver en hel del vridning. Du kan också titta på massor av tutorials ballong vridning på nätet för att förbättra dina kunskaper.