E2a

Hur man gör årsdagen centerpieces

Dekoration för en årsdag måste vara lämpliga

Dekoration för en årsdag måste vara lämpliga, intressant och mycket engagerande. En mycket iögonfallande typ av dekoration är det årsdagen mittpunkten. Du kanske förväntar sig en stor jubileumsfest eller planerar att göra ett företag av att skapa årsdagen centerpieces. Det är ganska lätt att göra dem eftersom du kan använda en hel del material och leka med olika former och storlekar. För att vara mer specifik, här är stegen i att göra rätt årsdagen centerpieces.

Plats design och tema

Plats design och tema. Först av allt måste din årsdag mittpunkten inte ta rampljuset från huvudtemat och design. Det måste också passa dekorationer som släpps ut på plats för detta speciella tillfälle. Om du har möjlighet att matcha mittpunkten med de andra elementen, har du redan halv arbete redan.

Anpassning

Hur man gör årsdagen centerpieces. Plats design och tema.
Hur man gör årsdagen centerpieces. Plats design och tema.

Anpassning. Anpassning innebär att använda sig av några foton, markera den med specifika viktiga datum, eller om du är mer noggranna, även införliva intressanta trivia om paret på varje central. Var öppen för många möjligheter.

Stabilitet

Stabilitet. Stabiliteten hos mittpunkten är viktigast. Med gafflar och skedar spottar runt det, är det mycket viktigt att det inte välter ut i mitten av dina gäster mat och interaktion. Populära val för stabila baser inkluderar robusta krukor med jämna bottnar. Du kan experimentera med andra behållare eller behållare så länge du kan se till att det inte kommer att falla av. Limning mittpunkten i tabellen tillfälligt kan vara ett alternativ, men se till att det inte skadar bordet.

Färg och storlek. Färg och storlek beror på formen på bordet, färgen på bordet (eller dess duk lock) och hur de alla smälter samman i större tingens ordning. Rådgör med din färghjul och få andra vänners åsikter. Testa utseendet genom att skapa en härma eller miniatyr av din plats.

Partifavör alternativet

Dekoration för en årsdag måste vara lämpliga. Partifavör alternativ.
Dekoration för en årsdag måste vara lämpliga. Partifavör alternativ.

Partifavör alternativ. Du kan också använda mittpunkten att dubblera som en part favör alternativ. Har "tack" token knutna till mittpunkten för gästerna att dra ut och ta hem efter festen. Använd din kreativitet. Se bara till att de symboliska storlekar är proportionella och hanterbara för mittpunkten att hålla i.

Traditionella utsmyckningar. De traditionella utsmyckningar för årsdagen centerpieces innebär nejlikor. Du kan använda dessa så att du kan bevara en känsla av förfining och elegans som inte kan parallellt med andra mer moderna inslag.

Årsdag centerpieces

Årsdagen centerpieces, även vid en stor plats, måste ett enhetligt gjort. Om du gör handgjorda centerpieces kan skapa helt identiska artiklar utgör en utmaning. I detta fall kan det vara lämpligt att gå för skräddarsydda ramar som de som anges i Naptime produktioner . Den enhetliga elegans och personlig kvalitet årsdagen mittpunkten, bland många objekt årsdagen dekoration, hjälper visar den långa och varaktig kärlek paret. Det kommer också att bidra till att skapa rätt stämning för gäster, familj och vänner till paret.