E2a

Hur man gör ängel statyetter

Statyetter av något slag kan göra en vacker dekoration pjäs som kan lägga liv och färg i ditt hus. Samla ängel figuriner kan göra ditt space verkar himmelska. De är också ett bra objekt att välja att ge bort som present under semestern, särskilt under julen.

Angel statyetter göra ett bra val för ett hem inredning eller som samlarobjekt. För fredsälskande individer, det är som en Gud sände gåva som vägleder dem. Det kan också ge tröst och frid i sina hus. Finansieringen är ibland ett problem med att samla in en viss punkt, särskilt när dessa poster kommer att komma från kommersiella butiker. Gör din egen version av samlarobjekt kan vara till hjälp för att begränsa de pengar som du har att spendera.

Här är några användbara steg om hur man gör personlig ängel figurer:

Hur man gör ängel statyetter. Du behöver: en medelstor kartong.
Hur man gör ängel statyetter. Du behöver: en medelstor kartong.

 1. Du behöver: en medelstor kartong, 1,2 kg av gips, en ängel figurin modell, modellera, 250 g.. i Silicon gummi, 12 oz. av vatten, kvadrera gasväv, 12,5 g. katalysator, bomull applikator, plaströr, stekspade, bunke, kniv, penslar och färger.
 2. Blanda silikongummi och katalysator. Applicera blandningen till att figurerna på en bit kartong. Se till att lämna ett par inches av tilldelningen på alla sidor av kartong.
 3. Placera ytterligare ett lager gummi silikon blandning på bifogad kartong och figurin modellen. Låt det torka.
 4. När det redan är torrt, ger statyett annan touch av silikongummi kombinationen. Sätt torget gasväv mot Ängelfigurine modellen. Tryck på gasväv i statyett med hjälp av en spatel.
 5. Ge ett annat skikt av silikon kombinationen till figurin modellen och låta det torka i en halvtimme. Fyll i luckorna med modellera.
 6. Använd en spatel för att platta till leran mot statyett. Ge det lite tid att torka. Blanda 10 oz. av vatten och ett kg. av gips. Rör kombinationen tills texturen blir krämig.
 7. Sätt en viss mängd gips på varje form. Låt det stelna och låta en annan 25 minuter för den att torka. Ta försiktigt bort stödet från figurin modellen.
 8. Ta bort formen från kartongen genom att gnida en liten mängd vatten. Ta försiktigt bort modellen Ängelfigurine bort från formen.
 9. Kombinera den återstående mängden gips med resterande vatten. Rör om tills den uppnår en klibbig konsistens.
 10. Använd en pensel och täck de luckor med gips kombination du har gjort. Låt statyett torka i ungefär en halvtimme.
 11. Försiktigt polera figurinens kroppen med hjälp av en kniv. Måla Ängelfigurine beroende på önskad färg och beroende på den bild du vill att din ängel att ha.
 12. Du kan ha ängeln i jeans för att göra den mer fashionabla. Du kan sätta en gloria runt ängelns huvud eller parfym att göra Ängelfigurine har en fin doft. Du kan också skapa en bakgrund för din nya ängel statyett. Gör lite konstgjord snö eller ö för att göra det mer attraktivt och roligt att titta på. Du kan också inkludera meningsfulla citat att lägga mer inspiration.

Använda personliga föremål som present lägga mer värde till objektet

Använda personliga föremål som present lägga mer värde till objektet. Den lägger även till självbelåtenhet till den som gjorde det. Genom att följa procedurerna ovan, kan du komma med din egen ängel figurin och börja din samling.