E2a

Hur man gör Alcazar slottet med kartonger

En Alcazar slott är en spansk inspirerad slott

En Alcazar slott är en spansk inspirerad slott. Du kan göra din egen Alcazar slott med gamla lådor och vissa styrelser. En Alcazar slott kommer definitivt glädja dina barn eftersom de kan leka med det. Transportera barn i världen av saga med din egen slott.

Hur man gör alcazar slottet med kartonger. En alcazar slott är en spansk inspirerad slott.
Hur man gör alcazar slottet med kartonger. En alcazar slott är en spansk inspirerad slott.

För att göra din egen Alcazar slott måste du förbereda följande: två stycken fyra meter med fyra inches av papp utskick rör, en låda kutter, tre stycken två meter med två fötter kartonger, en arton-tums med sex tum box, två stycken tre meter med två fötter kartonger, en rulle av tejp, sex stycken rör toalettpapper, lim, tre ark rött konstruktion papper och en sax.

Forskning på Internet för ett prov bild av din Alcazar slott och skriv ut på ett tomt papper. Detta kommer att fungera som din guide när du gör ditt slott. Lägg alla rutor på din arbetsplats att föreställa vilken ruta går där.

För att skapa väggar för ditt slott

För att skapa väggar för ditt slott, börja med att skära de två fötter med två fötter i sex delar med två fötter med en fot dimensioner. Kasta inte bort överblivna brädor som du behöver dem senare. Få de två papprör och skär dem i halv med din box cutter, gör ett horisontellt snitt längs mitten av röret. Gör två vertikala spår vid botten av rören genom att skära en tum bred och en fot lång spår.

För att skapa porten till ditt slott

För att skapa porten till ditt slott, få the18 tum med 6-tums låda och ta bort flikarna. Vänd lådan upp och ner och skär en tum bred och en fot lång skåra på båda sidor så att du kan glida i väggarna. För att på baksidan av ditt slott, placera en tum hela fot långa spår under vänster och höger sida av två-för-två låda.

När du gör alla sticklingar

För att skapa väggar för ditt slott. För att skapa porten till ditt slott.
För att skapa väggar för ditt slott. För att skapa porten till ditt slott.

När du gör alla sticklingar, ordna dem därefter. Slip porten på golvet och glida väggen på sidorna. Använd tejp för att fästa ihop bitarna. Se din utskrift för guide. Bygg torn i slutet av varje sida väggar.

Få de återstående två stycken 2 meter från 2 meter rutan och placera dem på sidan, göra en tum hela fot långa spår så att du kan glida boxen i väggen i ditt slott. Baksidan av slottet ska placeras mellan väggsektionerna av slottet. Fäst bitarna med hjälp av silvertejp.

Den tre-fot med två fot låda kommer att fungera som den viktigaste delen av ditt slott. Placera på mitten. Använd rutan saxen att skära rören toalettpapper vertikalt i halv, dessa kommer att fungera som de mindre tornen på sidan av ditt centrala slott.

Gör ett tak genom anslutning av flikarna tillsammans i en triangelformad topp och fästa flikarna med hjälp av tejp. Gör tak för alla rutor utom mittkonsol. Istället för en triangulär tak med hjälp av flikarna gör en triangel med hjälp av skrot och säkra sidor med bandet.


För att säkra tornen pappersrullar

För att säkra tornen pappersrullar, använd lim för att sätta dem på plats. Lägg till information till ditt projekt, t.ex. en upp och ner "U" vid grinden, och limma lite röda konstruktion papper på taken. Häll din egen kreativitet med sista handen för ditt slott. Njut av att spela med dina barn!