E2a

Hur man fyller i sista scenen av MOS Isley

Lego Star Wars 2

Lego Star Wars videospel uppskattas av både unga och vuxna spelare. När som helst kan du spela med Lego och Star Wars samtidigt innebär timmar av roligt. TV-spelet finns på nästan alla populära spelkonsoler och utom för Nintendo Wii, spelas på samma sätt. Du kommer förmodligen ha roligare med Wii fjärrkontrollen som lasersvärd att förstöra Storm Troopers. I Lego Star Wars 2 videospel finns det fler pussel att lösa, bättre funktioner, nya figurer och nya nivåer. På Episode 4, kapitel 3 med titeln Mos Isley Spaceport, måste du bekämpa dussintals Stormtroopers och göra en paus för Millennium Falcon i den sista scenen. Tipsen nedan kommer att visa dig hur du utför denna nivå.

Öppna cantina dörr.
Du behöver fyra av dina karaktärer att öppna Cantina dörren så se till att de alla göra det genom. Det kommer att finnas lasrar hindrar ditt team från att röra sig framåt. Ta ut dem med hjälp av Luke att skjuta ner dem. Det kommer att finnas fyra röda knappar på marken som öppnar Cantina dörren. Ha fyra av dina karaktärer stå på varje knapp för att få inträde till Cantina. I nästa scen, bara Han Solo och Chewbacca är kontrollerbara tecken. Försiktigt skjuta stolar med din blaster som kommer att släppa dubbar eftersom de förstörs. Du kan plocka upp dem så som de visas.

Hur man fyller i sista scenen av MOS isley. Öppna cantina dörr.
Hur man fyller i sista scenen av MOS isley. Öppna cantina dörr.

Avsluta cantina.
Det finns en utgång på den högra sidan av baren, gå ut genom utgången och leta efter huset på höger sida. Klättra upp till andra våningen och sedan gå igenom valvet. Leta efter den röda cirkeln vid kanten av taket och stå på den för att svänga till det andra taket. Leta reda på spaken och dra för att avslöja lådan. Du måste trycka lådan framför de stora dörrarna. När du har lådan placerad framför dörren kan du sedan använda din blaster på lådan för att få den att explodera och förstöra den stora dörren i processen.

Gå till nästa avsnitt.
I nästa avsnitt kommer du att välkomnas av Stormtroopers hindrar dig från att avancera till Millennium Falcon. Skjut så många Stormtroopers som du kan och sedan hoppa på en Dewback för snålskjuts. Gå mot norra änden och sedan över till vänstra hörnet där du kan hoppa av Dewback. Den Dewback kommer kasta dig över muren där du kan gå till dockningsstationen 94. De övriga medlemmarna i ditt team kommer att vara där och hjälpa dig att bekämpa utanför Stormtroopers. Du kommer att se en hälso-bar på Garindan som du behöver för att döda för att stoppa Stormtroopers från att komma ner på din position.

När Garindan hälsa bar är slut på Stormtroopers slutar jaga dig och ditt lag och du kan skriva in Millennium Falcon.