E2a

Hur man fyller i första spelning bilförsäljare

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto: Liberty City Stories erbjuder spelare en möjlighet att tjäna lite enkla pengar. Slutföra uppdrag kan ta för lång tid och de kan vara svåra att åstadkomma. Det finns jobb som Toni huvudpersonen i spelet kan anta som att vara en bilförsäljare. Som bilförsäljare Toni måste visa potentiella köpare vad bilarna kan göra för dem. Stegen nedan visar hur du slutföra nivå bilförsäljare i Grand Theft Auto: Liberty City Stories.

Hur man fyller i första spelning bilförsäljare. Gå till utställningslokalen.
Hur man fyller i första spelning bilförsäljare. Gå till utställningslokalen.

Gå till utställningslokalen.
Efter "Dealing Revenge" uppdraget är slutfört kan du skicka Toni till bilhall. Det kommer att finnas fyra bilar i bil mycket för Toni att sälja. Varje typ av bil uppför sig annorlunda och varje kund kommer att vilja se hur väl det går. Du måste presentera bilar prestanda för varje typ som skulle vara off-road, muskel, familj och sport. När Toni är på showroom kunderna kommer en i taget. Vänta för kunden att gå till bilen som de är intresserade av och sedan hoppa i förarsätet.

Det terrängfordon
När du är i off-road fordon, köra till skroten där det finns små kullar och andra små hinder som du kan köra över. Du kan också köra off-road fordon till området bredvid 8 bollar automatiskt gård där du kan klättra området gräsbevuxna. Var mycket noga med att inte låta terrängfordon att klättra för mycket och vänd. Kunden kan förlora intresset och lämna fordonet om den är skadad.

Den sportbil
In i sportbil med kunden och driva den ur bilen parti noggrant. Sväng vänster och gå mot Salvatore herrgård där det finns en lång vägsträcka som inte vrida och vända så mycket. Kör bilen så fort du kan tills mätaren når sin gräns och kunden är nöjd. Undvika andra fordon och fotgängare på vägen. Försök att inte stöter emot något eftersom du kommer att behöva köra fordonet till Pay N 'Spray för att få den reparerad innan du kan sälja den. Du kommer bara att ha en begränsad tid för att uppnå detta.

Grand theft auto. Det terrängfordon.
Grand theft auto. Det terrängfordon.

Familjebil
Detta kan vara det enklaste bil att köra eftersom du inte behöver göra något fint med det. Bara köra bilen runt kvarteret långsamt tills kunden är nöjd med resultatet. Kör bilen tillbaka till bilen mycket och avsluta försäljningen.

Den muskel bil
En annan enkel bil att köra vore muskel bil eftersom du inte verkligen måste vara försiktig alls. Bara köra bilen ut ur bilen mycket och få på trottoaren. Kör över så många människor som du kan tills mätaren når sin gräns.

Om du skadar bilen medan du visa det måste du få den reparerad innan du kan stänga försäljning.