E2a

Hur man förvarar mynta ark frimärken

Mint ark frimärken avser de frimärken som ser ut som nya som när du köpte dem på ditt postkontor. Dessa stämplar har inte skadas av fukt, ljus och värme. Oavsett om du är en veteran eller nybörjare på Mint ark frimärken samla, behöver du verkligen veta hur om hur man lagrar din samling.

Här är några av de föreslagna sätten för att lagra dina mynta ark frimärken för att säkra dem från alla orsaker till skador:

  1. Samla så många stämplar som du kan. Du kommer säkert att behöva tilldela en del av din budget för denna samling. Sedan organisera stämplarna enligt en viss ordning, t.ex. av stater eller presidenter.
  2. Använd tång vid hantering mynta frimärken. Detta kommer att undvika smuts och olja i händerna överförs till mynta stämplar. Se också till att du arbetar på din mynta ark frimärken insamling när vädret är bra så att det inte regnar eller fuktigt.
  3. Placera stämplar i kuvert gjorda av transparent pergamyn. Detta kommer att skydda mynta ark frimärken från luft och fett. Välj glassine kuvert som är syrafritt. Kuvertet kan också göras av PVC eller neutrala, beroende finns i din bokhandel.
  4. Placera kuverten i en låda. Köp en låda avsedd endast för dina mynta frimärken, eller så kan du också använda dig av de gamla lådor eller lådor sko. Märk rutorna av den kategori som du tilldelar för det.
  5. Utnyttja en genomskinlig behållare. Denna behållare kan skydda dina frimärken från UV-strålar och från andra faror. Du kan sätta boxen innehåller mynta stämplar eller placera mynta frimärken direkt i den transparenta behållaren.
  6. Placera lådan i en säker och torr plats där det finns en kontrollerad temperatur. Se till att rutan inte blir fuktig.
  7. Bibehålla värdet på stämpeln. Detta kan göras genom att skydda baksidan av mynta frimärken från smuts. Undvik klistra inte stämpeln i ett annat blad även om det är självhäftande.
  8. Placera mint ark frimärken i ramar. Detta är det bästa sättet om hur du kan visa ditt frimärkssamling och gör ett konstverk. Se till att glaset på ramen som du kommer att använda kan skydda stämplarna mot skadliga strålar. Montera glaset så att den inte vidrör bilderna för att undvika fukt inuti.
  9. Förvara mynta stämplar i upprätt läge och inte på toppen av varje blad. Detta kommer att förhindra att stämplarna fastnar i varandra och får dem att blekna.
  10. Förvara stämpel behållare i en mörk och torr plats. Sovrummet garderoben kan vara en bra förvaringsutrymme. Garderoben är torr när stämplarna inte får fuktig och det är också mörkt för att undvika blekning av färger.

Hur man förvarar mynta ark frimärken. Samla så många stämplar som du kan.
Hur man förvarar mynta ark frimärken. Samla så många stämplar som du kan.

Mint frimärken är små konstverk som du kan samla och tjäna pengar på. Hursomhelst, måste du veta hur man förvarar mynta blad av frimärken, så att de inte skadas.