E2a

Hur man fixar en trasig barbie hals

Barbiedockor kan hittas i nästan alla unga flickans leksaker. Och bara för att Barbie har haft en anatomisk missöde betyder inte att hon måste kastas ut eller glömt. Det är lätt att reparera halsen av din dotters favorit Barbie docka. Här är några förslag som kan hjälpa dig att fixa en trasig Barbie hals.

Steg 1

Använd superlim. Om ditt barn (eller du) fick lite för grovt när man spelar med Barbie, då du kan ha en liten hals reparation att göra. Om du bara har en liten spricka i nacken av din Barbie docka, sedan lite superlim eller galen lim borde göra susen att lappa denna Barbie tillbaka tillsammans. Använd en tandpetare för att få limmet i sprickorna av Barbie hals. Tänk på att du måste låta limmet torka innan du försöker bifoga Barbie är framåt igen, annars huvudet kan vara permanent fäst vid halsen. När limmet torkar, bör du försöka att trycka på sprickan tillsammans ordentligt med fingrarna så att det binder till sig ordentligt. (Varmt lim inte kommer att arbeta för denna reparation - det kommer inte att hålla sig till Barbie hals för mycket länge så att du hittar dig själv att göra denna korrigering ofta.)

Steg 2

Försök lägga till en hals band. Om du har mer än en liten spricka i nacken av din Barbie docka, kanske någon galen lim inte fungerar. Eller, kanske det lämnar dig med en ful röra som gör Barbie ser ut som något annat än en modell. Fixa en Barbiedocka är bruten nacke genom att täcka det med lite band. Du måste limma halsen tillsammans igen, förstås. Men i detta fall, eftersom avbrottet är så allvarliga och du kan inte dölja det fula lim, behöver du bara lägga till en hals band ovanpå limmet som limmet börjar torka. Hitta några band som är tunn (inte bredare än Barbie nacke). Och knyt den runt Barbie hals. Till dessa aningslösa Barbie fans, kommer det att se ut precis som en snygg hals scarf. Avsluta halsen bandet genom att knyta den i en båge. Kom ihåg att denna hals reparation är permanent för Barbie, så välj ett band som ni inte som en permanent tillbehör för denna lilla docka.

Steg 3

Hur man fixar en trasig barbie hals. Försök lägga till en hals band.
Hur man fixar en trasig barbie hals. Försök lägga till en hals band.

Du kan också byta ut en del av dockan Låt oss inse det -. Storebröder eller slumpartat vänner kan göra en hel del skador på en Barbiedocka. Om du har brutit Barbie hals så illa att det finns absolut inget att reparera det, måste du byta ut det. Detta är möjligt, även om inte perfekt. Du har möjlighet att ersätta hela den övre halvan av Barbiedockan, även om vissa modeller av dockan inte medger detta. Om du inte kan ta Barbie isär på bålen och ersätta henne med en ny övre halvan, sedan bara försöka ersätta hennes hals. En vass kniv kommer att avlägsna den trasiga Barbie halsen så att en ny en kan sättas i dess ställe. Klipp tillräckligt låg, och hennes kläder kommer att täcka upp ärren. Annars kan det vara dags att säga ett tårfyllt farväl till din orättbara Barbie docka med en bruten nacke.