E2a

Hur man får en bra politik Bilförsäkringar

Bilförsäkring anses vara en av de viktigaste aspekterna av att äga en bil. En stor del av hushållsbudgeten, det är en nödvändighet för alla bilägare.

Liknar livförsäkringar, måste du betala konstant premier för att upprätthålla politiken. Detta skyddar dig om du hamnar i olyckor. Det omfattar bilen så att du får ersättning i händelse av reparationer och stöld.

Hur man får en bra politik bilförsäkringar. Bestäm täckning du behöver.
Hur man får en bra politik bilförsäkringar. Bestäm täckning du behöver.

Den bästa bilförsäkring ger dig täckning du behöver med premier du har råd. Här är en steg-för-steg-guide till hur du kan göra hittar den rätta.

 • Bestäm täckning du behöver. Det finns få skillnader i bilförsäkring täckning. Eftersom det finns flera företag som erbjuder samma grundläggande tjänst är du skyldig att hitta exakt det du letar efter. Innan du börjar leta, lista alla de uppgifter du söker i bilförsäkring. Börja med den prisklass du vill ha bidraget och täckning du vill ha. Sedan lista extra täckning du tror att du behöver. Försäkringsbolagen kan inkludera husdjur i olyckan täckning, eller så kan försäkra de anpassade delar du beställer för din bil.
 • Få offerter från olika företag. Du kan använda Internet för att omedelbart handla olika priser. Mest ansedda försäkringsbolag har redan hemsidor så att bilägare få en offert. Detta gör att du enkelt kan kontrollera sina grundläggande räntorna och nya funktioner som du kan lägga till täckning. Även om du väljer att gå till ett lokalt kontor, visar att du vet de vanliga priserna för andra företag. Detta avskräcker försäkringsagent från att försöka ge dig en högre premie än du är beredd att acceptera. Begå inte omedelbart till den första låga citat du får. Titta runt och se till att du har uppvaktas alla försäkringsbolag tillgängliga. Vissa försäkringsbolagen kommer att försöka pressa dig vid det första mötet för att köpa din täckning från dem. Fördröja beslutsprocessen så länge det behövs.
 • Kontrollera om rabatter. Det finns några fall där du kan få en rabatt från ett försäkringsbolag. Fråga försäkringsbolaget om de erbjuder något av följande:
  • God kreditvärdighet och färdregistreringen - Företagen är mer benägna att satsa på en säker sak. Om du har en god kreditvärdighet, betyder det att du kommer att kunna betala premierna i tid konsekvent. Om du har en ren färdregistreringen, minskar detta risken att bolaget kommer att få betala för olyckor.
  • Bil organisationer - Medlemskap i bilen och organisationer kan resultera i rabatter Bilförsäkringar. De flesta medlemmar har möjlighet att felsöka sin egen bil. Detta minskar betalningen går till mekanik och butiker bil. Vissa grupper har också tie-ins med försäkringsbolag för att ge medlemmar med rabatter.
  • Yrke - Vissa försäkringsbolag erbjuder rabatter för vissa personer. Ingenjörer är förmodligen vara mer kunnig om bilar. Lärare, statsanställda och militär personal kan få rabatter på grund av deras service till samhället.
  • Arbetsgivare - Vissa företag erbjuder sina anställda rabatter för auto försäkringsskydd. Dessa kan knytas med hälsofördelar du får från företaget. Kontrollera med HR för att se om det finns ett försäkringsbolag som erbjuder rabatter.
  • Koncernens politik - Du kan även få rabatt om du köper flera politikområden. Om du inte är den enda bilägaren i din familj, försök att se om du kan köpa i bulk för rabatten.
 • Ändra bilen eller täckning. Om politiken ändå inte passar dina behov, prova att ändra din bil (om du inte har köpt det ännu) eller täckning. Täckning för exklusiva bilar är dyrare, eftersom de är primära mål för stöld. Du kan också anpassa politiken för att ta bort vissa tillägg i täckningen. Men se till att du fortfarande har grundläggande täckning för olyckor och stöld.
 • Välj ett pålitligt företag. Även om du får en prisvärd politik kan få det från en opålitlig företag fortfarande arbeta mot dig. Bolaget kanske inte kan erbjuda dig fördelar när du behöver dem. Det kan plötsligt gå i konkurs, vilket gör din billiga betalningar värdelösa.