E2a

Hur man drar en rebell flagga

En rebell flagga förmedlar en hel del mening

En rebell flagga förmedlar en hel del mening. Bortsett från att vara norra Virginia kamp flagga, symboliserar det en hel del andra saker som större betydelse för staternas rättigheter än mänskliga och nationella rättigheter. Denna flagga är också förknippad med många andra namn såsom Dixie, Stars and Bars, Confederate flagga och Southern Cross.

En rebell flaggan är inte alls en svår sak att göra. Därför, vem som helst, även du kan lyckas rita din egen flagga utan stora svårigheter. Här, starta detta projekt och gör din väg till att rita din egen rebellen sjunker:

Hur man drar en rebell flagga. Förbered alla de saker som behövs för flaggan.
Hur man drar en rebell flagga. Förbered alla de saker som behövs för flaggan.

  • Förbered alla de saker som behövs för flaggan. Skaffa en juridisk storlek vitt papper, linjal, penna och suddgummi för ritningen processen. Markörer, färgpennor och kritor kommer alla att behövas för att avsluta utseende av flaggan senare i processen.
  • Markera hjärtat av papperet. Markera den mittersta punkten av den juridiska format och arbeta på den horisontellt. Rita en diagonal linje från markeringen på papperet centrum till dess yttre hörnet. Detta ger dig två långa diagonala linjer som korsar varandra eller bokstaven X. Notera att en juridisk papper måste användas eftersom flaggan idag är rektangulär och inte längre en kvadrat.
  • Arbetet med ränder av flaggan. Arbetet med ränder 'ytterkanter genom att dra en linje som är parallell med den lutande linjen runt en halv tum ovanför den. Gör samma sak för den andra lutande linjen. Sedan, fungerar på samma sak en halv tum under varje diagonal linje för att slutföra ränder "ytterkanterna.
  • Arbetet med de gränser ränder. Dra en parallell linje runt en fjärdedel tum precis ovanför den nedre kanten av varje rand. Rita en samma linje med samma storlek precis nedanför den övre kanten av de båda ränder.
  • Rensa raderna. Eftersom ränderna är redan klar, rensa två diagonala linjer som du har ritat på steg 2. Detsamma gäller för de linjer i den flaggans centrum för att rensa området där ränderna korsar varandra.
  • Rita en stjärna. Rita en stjärna i hjärtat av flaggan. Detta är den plats där ränderna korsar varandra. Stjärnan måste vara femuddiga.
  • Rita andra stjärnor. Varje portion av ränder måste ha tre stjärnor jämnt fördelade i utrymmet. Därför kommer det att finnas totalt nio stjärnor i varje rand inte inklusive i mitten stjärnan. Alla stjärnorna ska uppgå till 13 eftersom de representerar 13 förbundsmedlemstater under kriget.
  • Färglägga flaggan. Förbered din färg material och tilldela färger till varje detalj av flaggan. Stjärnorna ska färgas vit, måste ränderna vara blå, och gränserna måste vara vitt också. Sedan måste de triangulära delarna utanför av ränder vara röd.


En rebell flagga, som i det förflutna, ger en hel del kontroverser

En rebell flagga, som i det förflutna, ger en hel del kontroverser. Därför, när du gör det här projektet, vara väldigt noga på hur du ska använda den. Det finns en massa människor som visar stor respekt för denna flagga så bättre behandla en rebell flaggan med samma respekt du visar för ditt lands flagga.