E2a

Hur man drar en DUB bil

DUB är en bil tidning som fokuserar på stil och visa

DUB är en bil tidning som fokuserar på stil och show. Som det är, är DUB-stil bilar kända för sin glans, flashiness och unik design. En DUB bil kan skapas från någon bil, lastbil eller SUV, så länge det har stor, glänsande fälgar, ett intressant lack och en Jazzed upp interiör. Du kan också lägga till DUB ledtrådar tidningen styling till någon bil på marknaden med några eftermarknaden delar och tillbehör. Du kommer att behöva använda geometriska grundformer som kuber, cirklar och trianglar för att skapa bilens ram. Mönster som tonade fönster och racing ränder kommer att slutföra utseende efter bilens struktur ritas på sidan.

Hur man drar en DUB bil. Rita en rektangulär form för bilens huva.
Hur man drar en DUB bil. Rita en rektangulär form för bilens huva.

  • Rita en rektangulär form för bilens huva. Lägg till en rektangulär form mot sidan. Rita en rektangulär styrning för vindrutan vid fronten. Gör en fyrsidig form kortare upptill än nedan. Fäst en triangel till vänster sida av vindrutan. Detta kommer att vara det vänstra fönstret.
  • Rita hjulen genom att dra cirklar till vänster, fram och bak. Inkludera en liten rektangulär kub nära framsidan av bilen för en stötfångare. Rita en vind spoiler med en triangulär form. Fäst två horisontella och parallella linjer. Lägg till en liten, tunn rektangel under spoilern.
  • Lägg två backspeglar. Använd rektangulära former som är bredare utanför än de är på innerkanten. Dessa bör tillsättas till hörnet av huven. Lägg strålkastarna. Använd rektangulära former. Har de inre kanterna lutar nedåt diagonalt mot stötfångaren.
  • Rita motorn gallret. Detta bör vara en rektangulär form precis ovanför den främre stötfångaren. Den övre sidan bör vara lite bredare än den nedre delen.
  • Rita dörrarna med en krökt vertikal linje, som börjar vid basen mot kanten av fönstret. Lägg till en linje längs den vänstra mitt sidan av bilen. Detta bör vara parallell med de övre och nedre rader av rektangeln på sidan.
  • Lägg hjulen "fälgar. Använd rektangulära former som är avsmalnande. Dessa toppar bör vara krökta för att passa krökningen av hjulen.
  • Lägg ett upphöjt parti på motorn. Rita horisontella linjer på bilens motorhuv.
  • Inkludera tre små rektanglar på bilens front för stötfångaren. Tillsätt lite dimension däcken genom att lägga en krökt linje vid botten av varje däck. Anslut ledningarna med en liten horisontell linje längst ner på varje hjul.
  • Rita bilens racing ränder. De bör löpa från huven hela vägen till spoilers.
  • Bläck ritningen. Mörkare racing ränder med markörer. Mörkare fönstren så att de kommer att visas tungt tonade.


DUB bilar är nästan alltid spännande och glänsande

DUB bilar är nästan alltid flashiga och glänsande. De är gjorda som sådana för att fånga uppmärksamhet och för showmanship. Därför, om du ritar en DUB bil, måste du överväga att göra det sticker ut och ge det karaktär att endast en DUB bil kan ha. Det bör vara högt och det bör vara blank.