E2a

Hur man designar en smyckeskrin

Du har redan en stor samling av smycken

Du har redan en stor samling av smycken. Men att ha den vackraste smycken är inte tillräckligt. Du bör ha en trevlig och vacker smyckeskrin också. Nu, om smycken lådor du hittar på marknaden är inte vacker nog, varför inte du göra ett? Om du inte kan göra en låda, kan du designa alltid en låda och förvandla det till den vackraste smyckeskrin. Är inte det vackrare att få en personlig smyckeskrin?

Hur man designar en smyckeskrin. Planera design smyckeskrin.
Hur man designar en smyckeskrin. Planera design smyckeskrin.

Här är stegen och några tips du måste följa när man utformar ett smyckeskrin:

  1. Ha en smyckeskrin. Du kan köpa en vanlig låda av trä, glas eller andra material som du väljer. Denna box kan utformas med egna sektioner så att du kan få de avsnitt som kommer att vara perfekt för smycken du har. Om du kan, gör din egen smyckeskrin är bättre. På så sätt kan du styra dimensionen av lådan och hur det kommer att göras för din komfort. Trälåda kan målas och utformas med stenar, kristaller och andra material. Andra material för smycken lådor som ett glas kommer att bli svårt för utformningen. Hur som helst, oavsett material smink du väljer är okej så länge det tilltalar din smak.
  2. Planera design smyckeskrin. Tänk på hur du vill att ditt smyckeskrin utformas. Vill du att det ska se sofistikerad, antik, ljust färgglada, eller bara en vanlig ren en? Få idéer från nätet om du kör ut ur några. När du har slutfört den planerade smyckeskrin, är det dags att förbereda material.
  3. Förbered konstruktion material. Efter planering design, lista ner allt material du behöver för att slutföra konstruktionen, inte bara utsmyckningar som stenar, kristaller, pärlor och knappar men andra material du behöver som klister, tråd, sax, pensel och frimärken.
  4. Utforma smyckeskrin. Börja förverkligas din planerade designen. Det är där det roliga börjar, men detta är den mest kritiska. Du kan göra misstag dessa kan vara reparabel när man utformar. Vissa konstruktion misstag kan även visa sig vara den bästa fokus för din design. Så när du gör misstag, oroa dig inte så mycket och göra något åt ​​det.
Du har redan en stor samling av smycken. Förbered konstruktion material.
Du har redan en stor samling av smycken. Förbered konstruktion material.

Påminnelser

Designa din egen smyckeskrin kan vara roligt och ett bra sätt att frigöra konstnären i dig. Men aldrig börja designa din box utan att läsa följande:

  • Funktion är kung. Vid utformningen, aldrig glömma lådan funktion. Det är ett smyckeskrin och det bör fungera effektivt som ett smyckeskrin. Det innebär att när du designar det, se till att designen inte kommer äventyra sak som ett smyckeskrin.
  • Alltför mycket dåligt. Det är inte dåligt att ha många idéer i åtanke. Men det är inte bra att lägga alla dessa idéer på ditt smyckeskrin. Rörigt design är en katastrof.

Få hjälp från experter smycken design när man utformar dina smycken

Få hjälp från experter smycken design vid utformningen dina smycken. Kanske du behöver en något handen gravyr på trälådan. Det är en bra idé också att använda de saker du redan har vid utformningen istället för att köpa nya. Vad du än gör, kom ihåg att det viktiga är lådans funktion och dess skönhet som tilltalar din smak.