E2a

Hur man dansa hela natten

Dans är ett bra sätt att ha roligt och släppa spänningar

Dans är ett bra sätt att ha roligt och släppa spänningar. Överväg att dansa hela natten när du vill skära loss. Allt du behöver för att dansa i timmar är det råd i följande steg.

  1. Välj fantastiska men ändå bekväma skor. Dina skor är en viktig prioritering när man planerar en kväll på dansgolvet. Välj skor som gör att du känner dig säker i sin stil, men kommer inte att orsaka smärta under natten. Bär dem ett par gånger innan du tar ut dem för en natt på stan.
  2. Ta lektioner. Du behöver inte ha formellt dansträning för att dansa hela natten men det hjälper. Med lärdomar du lär dig roliga rörelser och bygga upp den styrka du behöver för att dansa i timmar åt gången. Med lektioner du kan också känna sig mer säker på dansgolvet, speciellt när publiken tunnar och du börjar att sticka ut.
  3. Praktiken ofta. Du behöver uthållighet och uthållighet för att hålla sig på fötterna medan du dansa hela natten. Få din kropp i form genom att träna ofta. Om du är kvinna och planerar att bära höga klackar när man dansar, prova att öva i dessa skor så att du inte slår ett sätt fotled hälften genom natten.
  4. Fånga en tupplur i början av kvällen. Om sena nätter efter en hektisk dag på jobbet, ge dig själv en paus. Du kan inte göra allt utan att bli utmattad. Tänk dig en 30-60 minuters tupplur efter jobbet innan du gör dig redo att gå ut. Du bör ha gott om tid att vila innan du måste bli redo och när timmen blir sen, kommer du vara glad att du tog dig tid för en paus.
  5. Ha ett mellanmål. Förvänta dig inte att dansa hela natten på fastande mage eller en skvalpande med enbart alkohol. Ha middag eller ett mellanmål en timme eller två innan du går ut. Försök att inkludera några protein och hela kolhydrater korn i din måltid.
  6. Ta med en vän. Inte tänker på rubrik till klubben på egen hand om du vill dansa hela natten. Ta en vän eller två som kommer att hålla dig sällskap och inspirerar dig när du behöver en paus eller trött. Dina vänner kanske älskar att dansa eller de kanske bara vill umgås och njuta av musiken.
  7. Välj en musikklubb spelar du älskar. Var selektiv när du bestämmer var du vill visa dina drag. Kontrollera din favorit klubbar för att avgöra om din favorit DJ fungerar eller om din favorit beats kommer att spela. Dans är alltid lättare med ett bultande beat och dunkande ljud som får dig att flytta.
  8. Ha kul. Dancing ska vara roligt, inte fungerar. Om du planerar att göra några dansa så ska njuta av det. Sparka upp hälarna, välj en klubb som rör sig och börja röra sig till rytmen. Du bör ha ett leende på läpparna på nolltid.

Hur man dansa hela natten. Välj fantastiska men ändå bekväma skor.
Hur man dansa hela natten. Välj fantastiska men ändå bekväma skor.

För att dansa hela natten allt du egentligen behöver är en stor par skor och några fantastiska uthållighet. Följ dessa steg och du kan ha en stor tid på dansgolvet.