E2a

Hur man byter slingrande bandet i en Honda Accord

En slingrande band är ett ändlöst band som används för att driva flera enheter i din Honda Accord som generatorn, kompressor, vattenpump, luftpump, spännhjulet och bältessträckare. Med hjälp av en serpentin bälte är effektivare än att använda flera tunna band eftersom när föremål för ökad spänning, skulle det inte bryta som det sträcker sig mer. Förutom att, ju högre spänningen är, desto mer kommer det inte att glida så att det kommer att öka remmens livslängd längre. Det stöd i motorns bränsle-och energieffektivitet också. Du har problemfri underhåll och utbyte, som du skulle kunna ändra bältet utan att lossa flera andra band. Din Honda Accord är serpentin bälte måste också kontrolleras var 6 månader för att veta om bältet behöver bytas. Om detta inte upprätthålls, kan du förlora alla dina fordon tangentiella enheter och kan orsaka för skador av flera andra delar. Här är några tips om hur man byter slingrande bälte i din Honda Accord.

Hur man byter slingrande bandet i en honda accord. Ställ in de nödvändiga verktygen.
Hur man byter slingrande bandet i en honda accord. Ställ in de nödvändiga verktygen.

  • Ställ in de nödvändiga verktygen. Du skulle behöva förbereda en uppsättning hylsnycklar för detta förfarande och din ersättare serpentin bälte. Håll din Honda manual till hands också.
  • Ta bort batterikabeln. Innan du börja jobba, måste du koppla bort batterikabeln när bilen är ordentligt parkerad i ditt garage för att minska risken för att få eventuella elektriska stötar under ersättningsprocessen.
  • Leta reda på och ta bort ormliknande band. Använda Honda handbok kan du hitta var din serpentin bälte. Det kan döljas på sidan av motorn täckt med plast. Ta ut plasthöljet. Du kommer då att se den automatiska spännaren och centrum bulten. Använd din hylsnyckel för att lossa bulten och bältet. När bandet tas bort, kan du inspektera nu sitt tillstånd. Om du ser smuts eller rost på remskivorna "yttre, se till att rengöra den innan du installerar den nya remmen.
  • Montera den nya remmen. Montera den nya remmen genom att skjuta det i början av remskivan till den automatiska spännaren. Du måste hela tiden kontrollera routing illustration för att se till att det ligger korrekt. När detta är gjort, sätta i batteriet igen Du kan nu starta din motor och låt den gå att se till att bältet roterar korrekt.


Det är det

Det är det! Var noga med att ständigt kontrollera din serpentin bälte för korrekt underhåll. Det är inte säkert att köra din Honda Accord med förbrukad bälte eftersom det kan orsaka allvarliga skador på din motor. Bara inte bära bältet för mycket för att hålla den från att knäppa. När du väljer din nya serpentin bälte, kontrollera din Honda manual eller kolla med din lokala återförsäljare. De kan med rätta hjälpa dig med bältet och välja verktyg lämpliga för din bil. Se till att den nya remmen storlek och form passar din motor också. Det sparar värdefull tid och pengar samtidigt som din bil den bästa vården kan få.