E2a

Hur man byter packningen oljetråget i en Cadillac Escalade

Det är sant att ersätta packningen oljetråg av en Cadillac Escalade är en utmaning. Men när det är dags att det finns ett behov av en ersättning av packningen, det finns inte mycket du kan göra än att gå vidare med uppgiften. Den goda nyheten för dig är att oavsett hur svårt det kan tyckas, du fortfarande kan göra detta själv givet att du styrs på rätt sätt. Därför behöver du inte längre att anlita professionella mekaniker att hjälpa dig med det här jobbet. Kolla in följande steg för att hjälpa dig i denna process:

Hur man byter packningen oljetråget i en cadillac escalade. Förbered din cadillac escalade för oljetråget packning byte.
Hur man byter packningen oljetråget i en cadillac escalade. Förbered din cadillac escalade för oljetråget packning byte.

  • Förbered din Cadillac Escalade för oljetråget packning byte. Kontrollera att du parkerar Escalade på en yta som är plan. Ställ sedan in den på parkeringsbromsen och se till att det finns en sak som blockerar bakhjulet så att den inte kommer att rulla ut medan du arbetar på uppgiften. Om du inte kan arbeta under bilen i detta tillstånd kan du jack upp men se till att du fäst den väl med en pallbock.
  • Ta olika motordelar av Escalade. Innan du gör detta, först koppla bort batteriets minuskabel. Ta sedan bort de delar som startmotorn, tvärslå, oljetråg skidplate, mätsticka, motorkabelstammen klipp, batterikabeln fet och oljenivå givaren.
  • Töm resten av oljan från pannan. Få en stor hink och placera den precis under pannan. Ta bort pluggen i pannan och låt oljan rinna helt rätt i hinken. När den är helt dräneras, kan du sätta tillbaka avtappningspluggen.
  • Ta av packningen från pannan. Använd en spackel för att skrapa den skadade packningen från pannan. Det är viktigt att du skrapa av alla spår av den gamla packningen. När detta är gjort, rengör insidan av pannan med en trasa. Avsluta reningsprocessen genom att ett lösningsmedel för oljetråget är passande yta.
  • Installera en ersättare packning på plats. Fäst den nya packningen i stället för den gamla. När detta är gjort föra tillbaka pannan och även bultarna. Också återansluta alla motordelar som du har tagit bort tidigare.
  • Häll i ny olja i pannan. Anslut först batterikabeln igen. Om din bil är jacked, är det dags att sänka den redan. När detta är gjort, häll i ny olja till vevhuset. Se till att du lägger bara rätt mängd olja.
  • Kassera spillolja från pannan ordentligt. Få en tom mjölkkartong att tjäna som behållare för spillolja. Du kan spara detta i ditt garage eller så kan du ta med den till någon farligt avfall enhet. Notera att det är mycket viktigt att du gör dig den gamla oljan ordentligt.


Du behöver inte bli en mekaniker bara så att du kan arbeta på att ersätta en skadad packning oljetråg av en Cadillac Escalade. Med dessa steg kan du arbeta framgångsrikt i denna mycket viktiga uppgift. Den goda nyheten för dig är att denna färdighet inte bara praktiskt för dig då och då. Det är också en färdighet som hjälper dig att spara lite pengar på mekaniska serviceavgifter.