E2a

Hur man byter en effekt spegel i en Chrysler Town och land

Manuell inställning av vinklar dina sidospeglar är ett minne blott

Manuell inställning av vinklar dina sidospeglar är ett minne blott. De flesta bilar i dag är utrustade med motor drivna sidospeglar som gör att föraren kan ändra sina vinklar med bara ett tryck på en knapp, som vanligtvis finns inom räckhåll för föraren. Men problemet med en sådan typ av backspeglar är att när de bryts ner, måste du byta ut sina motorer med nya.

Hur man byter en effekt spegel i en chrysler town och land. Ta bort de gamla speglarna makt sida.
Hur man byter en effekt spegel i en chrysler town och land. Ta bort de gamla speglarna makt sida.

Den exakta sättet att ersätta en effekt spegel skiljer sig från en bil till en annan. Den här artikeln behandlar hur man byter en effekt spegel, särskilt i en Chrysler Town & Country.

  • Ta bort de gamla speglarna makt sida. Sidospeglar i Chrysler Town & Country är placerade på dess pelare och inte på dörrarna. En triangulär panel täcker 3 bultar som fäster sido speglarna på fordonet. Ta bort denna triangulära panel med en trim pinne eller en skruvmejsel. Ta det lugnt och se till att den processen att göra så att du inte kommer att skapa onödiga och oönskade repor på ytan av panelen. När du kan ta bort panelen hittar du 3 bultar, som håller sidan spegeln till pelaren. Ta bort dessa bultar. Håll sidan spegeln när du tar bort bultarna för att säkerställa att det inte kommer att falla när alla bultar är redan ute.
  • Koppla anslutningstrådarna. När du har ta bort bultarna på elspeglar, är nästa steg att du måste göra för att koppla sina ledningar. Helt enkelt dra kablaget där den är ansluten. När anslutningskablarna redan unplugged, helt enkelt dra ut spegeln ur formen.
  • Köpa rätt elspeglar. Kontrollera att det du köper är rätt makt spegeln, det vill säga en gjord för modellen av din stad och land, eftersom det finns olika makt speglar särskilt byggda för vissa modeller av Town and Country. Du vill inte slösa din tid och pengar på att köpa en sidospegel som inte är kompatibel med din bil.
  • Installera din nya spegel. Om du redan har tagit den gamla sidan spegeln ut, då du är klar med det svåra. Kom ihåg att att installera din nya spegel, du bara vända den process hur du tog ut det. Anslut först kabeln till strömkällan. För att göra detta enklare, kom ihåg kontakten där du kopplade bort kabeln för den gamla sidan spegeln. När du är klar kopplar anslutningstrådarna, läge spegeln på sin rätta plats skruva sedan tre bultarna i. Och slutligen, installera den triangulära panelen eller höljet genom att trycka.


Kom ihåg att sidospeglar är ansluten till en bil som ytterligare säkerhetsåtgärder, eftersom de ger en förare en större bild av sidorna och baksidan av en bil. När dina sidospeglar bryts, skulle du förmodligen hitta det är svårt att köra eftersom du inte har en fullständig bild av vägen. Onödigt att staten behöver brutna sidospeglar inte få fast på egen hand. Se till att din bil är fullt utrustad med all dess säkerhet apparatur, som du säkert inte vill äventyra säkerheten för dina passagerare.