E2a

Hur man byter en bränslepump i en Pontiac Bonneville

Pontiac Bonneville är en skapelse av General Motors och betraktas som en av de tyngsta sedanmodeller varje byggda. En jätte i en sedan, var Pontiac Bonneville släpptes 1957, men på en begränsad produktion bara. Men dess uppenbara framgång på marknaden ledde Pontiac Bonneville i produktionslinjen till 2005 som är nästan 50 år av produktion och tillverkning. Det är inte dåligt för en bil som från början släpps vara som en begränsad utformning.

Hur man byter en bränslepump i en pontiac bonneville. Vilken bränslepump att använda.
Hur man byter en bränslepump i en pontiac bonneville. Vilken bränslepump att använda.

Och genom åren av Pontiac Bonneville tillverkning livstid har gått igenom många förändringar och förbättringar. Det har införlivat moderna säkerhetsfunktioner och motor innovationer optimering. Här finns till och med ha bränslepumpar i sin motor att det också innebär att du måste ta hand om det. Här är några tips på hur man byter en bränslepump i en Pontiac Bonneville.

  • Inte så stora krav. Byta en Pontiac Bonneville kräver inte stora tunga redskap och utrustning. För detta projekt behöver du ett kit bränslepump och en hylsnyckel. Detta är ingen herkulesarbete. Men om du går på det oförberedda du kommer att vara i för en stor utmaning. Så ta tid att förbereda för att göra jobbet lättare.
  • Vilken bränslepump att använda? Pontiac Bonneville är en bil som har gått igenom förändringar och utveckling. Tillsammans med förändringarna är delarna. Av den anledningen bör du veta vad bränslepump du ska använda. Modellen och gör bestämmer bränslepumpen måste du köpa. Pontiac Bonnevilles släpptes år 1958 till 1964 använder 389 kubiktum motorer. De 1965 till 1970 slag använder 455ci motorer. Se till att kontrollera för korrekt året och göra av bilen.
  • Det rätta sättet att påbörja processen. Innan du börjar byta bilens bränslepump se till att du har en bra arbetsplats. Parkera bilen i ett garage med gott om plats för dig att manövrera delar in och ut. När du är i en bra plats att börja genom att ta bort trycket från bränslesystemet. Bränsletanken ska vara tom så tömma den ordentligt. Hylsnyckeln bör användas för att avlägsna den negativa batterikabeln. För att komma närmare bränslepumpen bör domkraften och reservhjulet vara ur vägen att ta bort dem så att du kan ta ut stammen är foder. När du gör detta kan nu öppna bränsle panelen avsändaren åtkomst.
  • Kom närmare bränslepumpen. Nu när bränslet är till hands, ta bort snabbkopplingen inredning samt elektriska kontakten. Stoppringen av bränslegivare bör också gå. O-ringen ska kasseras också. Den elektriska anslutningen och slangar bör frikopplas sedan bort bränslepumpen. Med den gamla pumpen ut tid att sätta i nya bränslepumpen med hjälp av genomföringar och några isolatorer. O-ringar och sil bör också ersättas med nya delar. Hela processen kommer att slutföras genom att returnera delarna.


Pontiac Bonnesville är en bra bil att ha. Ta hand om det, så att du kan fortsätta köra den.