E2a

Hur man byter en bränslepump i en Honda Accord

Honda Accord är en stor japansk underverk som västvärlden har lärt sig att älska. Denna typ av fordon är en medelstor sedanmodell som Honda har producerats sedan år 1976. Honda Accord gjorde historia 1982 när det tillverkats i Marysville, Ohio gör det den första någonsin japanska bil tillverkad i Europa. Och sedan dess har Honda Accord blivit en global succé att det är svårt att föreställa sig en stad där en snygg och högpresterande Honda Accord inte passerar.

Honda Accord enastående prestanda

Hur man byter en bränslepump i en honda accord. Honda accord bränslepump krav.
Hur man byter en bränslepump i en honda accord. Honda accord bränslepump krav.

Honda Accord enastående prestanda, snygg design och pålitlighet hjälpte att göra det den mest sålda japansk bil i Europa i femton år. Och på grund av detta, utvecklades Honda Accord kontinuerligt lägga funktionen efter funktion för att förbättra bilens utseende och prestanda. Ett bra exempel på denna innovation är bränslepumpen finns i Honda Accord bränsletank. Bränslepumpen är bra att ha i bilens motor, men du bör veta hur man håller den, här är några tips om hur du byter en bränslepump i en Honda Accord.

  • Honda Accord bränslepump krav. Honda Accord är en unik del av maskinen. Den är gjord för hög prestanda. Och det är därför dess delar och utrustning är inte din kör mill typer. För att byta bränslepumpen du ska behöva några verktyg och byggsatser som hjälper dig. Du behöver ett kit bränslepump, en hylsnyckel uppsättning och verktyg 07AAA-S0XA100. När du har dessa kan du börja denna speciella projekt.
  • Tid och storlek kommer att berätta. Bränslepumpens kit för Honda Accord varierar. Du bör veta vilken typ av utrustning passar din Honda Accord. Och för att veta detta bör du veta ålder och motor storleken på din Honda Accord.
  • Det första steget till en ny bränslepump. Den allra första uppgiften att ersätta din bränslepump är att ta bort trycket på bränslesystemet. Efter detta, nästa kräver uppgift är att urkopplad eller svår batteriets minuskabel. Detta kan göras med hjälp av din hylsnyckel. Bränslepumpens elektrisk anslutning ska också tas bort. För att göra detta, ta ut reservdäcket hölje. Ta sedan bort stammen är golvet. Öppna luckan och fortsätt att ta bort den elektriska anslutningen.
  • Fler avstängningar. Nästa sak att göra är att koppla den elektriska kontakten ansluten till bränslepumpen. Detta bör omedelbart följas med avlägsnandet av snabbkopplingen montering. Efter dessa steg du måste nu ta ut låsmuttern bränsletanken. Verktyget 07AAA-S0XA100 hjälper dig att göra detta. Dra ut bränsletanken när varva ner bultarna.
  • Av med det gamla, in med det nya. Nu flytta din uppmärksamhet på bränsletanken. Ta bort den gamla bränslepumpen. Montera den nya. Den gamla packningen och O-ringar ska kasseras. För att slutföra detta allt projekt återvända till sina rätta ställen.


Honda Accord är en sak av makt och skönhet. Ta hand om det och du kommer att dra nytta av dess eleganta utseende och fantastiska prestanda.