E2a

Hur man byter en backspegel auto spegel

En av de mindre irritationer som kan uppstå med din bil kan innebära en fristående backspegel auto spegel. Detta är dock ett av de problem som du kan enkelt hantera, och du skulle inte behöva anställa en mekaniker att göra reparationer. Här är några enkla steg för att byta din backspegel auto spegel:

Hur man byter en backspegel auto spegel. Vänta tills rätt förutsättningar för att reparera din bil.
Hur man byter en backspegel auto spegel. Vänta tills rätt förutsättningar för att reparera din bil.

  1. Förbered material. Det material du skulle behöva inkludera ett lim fordon spegel (ett bra märke som du kan använda är 3M), en skrapa för att ta bort den gamla limmet från bilen glas, en skiftnyckel eller skruvmejsel, en krita eller någon annan märkning penna (som kan vara tvättas bort glas lätt), pappershandduk, och alkohol.
  2. Vänta tills rätt förutsättningar för att reparera din bil. För mycket fukt eller för mycket värme är inte bra, eftersom dessa villkor inte skulle låta spegelns limmet set starkt. Din säkerhet spegel bara kan falla igen om du gör reparationer med dessa väderförhållanden, så se till att vädret är bara varm och torr innan du börjar dina reparationer.
  3. Med hjälp av en skiftnyckel eller en skruvmejsel, ta bort monterings-knappen fäst vid glaset på din bil. Markera montering plats (som fortfarande skulle anges genom rester lim) med en krita, så att du vet var du vill ersätta din spegel senare. Dessutom markerar knappen med en liten pil, så du vet senare när du byter det som väg upp. Ställ in denna knapp åt sidan (inte förlorar det!).
  4. Använd din skrapa för att avlägsna alla spår av lim från glaset. Torka sedan platsen med alkohol för att säkerställa att olja, fett och damm tas bort (om platsen är ren, skulle det göra limmet satt bättre). Gör säker på att efter rengöring av plats, du torkar det väldigt torrt. Kvarvarande fukt kommer inte att tillåta limmet att ställa bra.
  5. Pressa limmet på fästet knappen och tryck sedan på knappen till bilen glas, rätt på plats som du markerade. Håll det i ungefär en minut, för att säkerställa att det sätter ordentligt. Nu när knappen är säker på glaset, vänta ungefär en timme för att det helt att torka.
  6. Nu är du redo att ersätta den backspegel fordonet spegeln. Få infästningsstycket och anslut den med monteringen knappen. Tryck nedåt tills du hör ett klick och du vet att det är ordentligt fastsatt. Vissa modeller kräver att du använder en skruvmejsel för att fästa denna pjäs till knappen.
  7. Torka av spegeln med alkohol, så det blir riktigt klart och inte har en grumlig blick.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är verkligen enkla steg som du kan följa för att ersätta din backspegel automatisk spegel. Även om du inte anser dig en erfaren person som bilverkstäder, skulle du förmodligen bara ta cirka 30 minuter att göra alla dessa steg själv. Och för att göra sig redo för några fler nödsituationer bil spegel, varför inte läsa upp hur du ersätter din spegel sidan, signal spegel, säkerhet spegel och elektrisk spegel också? Lycka till!