E2a

Hur man byter bakre spiralfjädrar

Byte av bakre spiralfjädrar på din bil är mycket lätt att göra. Det kan göras på en timme med några verktyg som du kan ha runt garaget.

Först måste du jack upp den bakre delen av bilen och ställa den på pallbockar. En bra domkraft och några pallbockar kan hittas på någon bil affär.

Hur man byter bakre spiralfjädrar. Nu tar du bort fjädrarna och ersätta dem med nya fjädrar.
Hur man byter bakre spiralfjädrar. Nu tar du bort fjädrarna och ersätta dem med nya fjädrar.

Därefter kan du använda en 3/8 tum Ratchet för att ta bort de nedre chock bultar, som är anslutna till axeln. Du bör ta bort domkraften står, och ramen sänks och fjädrarna kommer expandera.

Nu tar du bort fjädrarna och ersätta dem med nya fjädrar

Nu tar du bort fjädrarna och ersätta dem med nya fjädrar. Tallriksfjädrar, stålfjädrar och fjädrar klocka är mycket populära. Du kan beställa spole tråd och många fjädrar på nätet. Det finns många olika webbplatser som säljer fjädrar för din bil eller lastbil. De kan förbättra prestanda och titta på bilen, så fjädrar är ett bra köp. Det finns många olika bilder på nätet av bilar och lastbilar som har fjädrar installerade. Innan du tar bort fjädrarna, lossa dem en i taget och ta sedan bort de nedre skruvarna. Var försiktig när du gör detta, eller fjädrarna kan rekyl.

När var och en av fjädrarna har tagits bort

När var och en av fjädrarna har tagits bort, installera nya fjädrar. Gör detta genom att sätta i de nya bultarna för de nya fjädrarna, och sedan fästa konsolerna. Det är inte en bra idé att dra dem hela vägen till en början, utan justera varje vår i tur och ordning tills de är alla inriktade.

När var och en av fjädrarna har tagits bort.
När var och en av fjädrarna har tagits bort.

Du hittar rabatter på spiralfjädrar nätet så det är bra att söka runt för bästa pris på fjädrar. De kommer att skicka fjädrarna direkt till din dörr och sedan kan du installera dem direkt i din uppfart eller garage. Den bakre spiralfjäder är monterad mellan bakaxeln och ramen på din bil. Du kan hitta nya och begagnade bak spiralfjädrar nätet. Getusedparts.com är en webbplats där du kan köpa spiralfjädrar, men det finns många andra. De har en begagnad Locater spiralfjäder så att du lätt kan hitta bak spiralfjädrar. Repairpal.com är en annan bra hemsida, med tips om hur man reparera din bil. De har också information om spiralfjädrar, så du kan göra en del efterforskningar om du vill veta mer om hur du byter spiralfjädrar.

De flesta av de verktyg som behövs för denna reparation kan köpas online. Du kan få Jack, pallbockar, spärrhandtag, och fjädrarna alla från samma butik på nätet. Allt du behöver göra är att helt enkelt lägga alla produkter i din varukorg och sedan vidare till kassan. Du kan sedan betala med kreditkort och få de objekt levereras direkt till din dörr. De kommer att tala om för dig hur mycket sjöfarten är och många företag har objekt till försäljning för dig att köpa. De kan ge dig spåra information så att du kan spåra ditt paket och se när de kommer till ditt hem. Du kan spara mycket pengar genom att göra denna enkla reparationer i hemmet istället för att ta den till verkstaden. Du kan spara hundratals dollar, och det är ett kul projekt.