E2a

Hur man byter bakre skivbromsar i en Ford Mustang

När du behöver byta de bakre skivbromsarna i en Ford Mustang är en sak du måste överväga behovet av ett specialverktyg för att justera kolven. Denna specialverktyg kallas Bakre Caliper Piston Adjuster 206-026. Till skillnad från någon annan typ av Ford-bilen är det en nödvändighet att ha detta verktyg när det gäller att ersätta de bakre skivbromsarna i en Mustang. Du kan köpa det bakre Caliper Piston Adjuster 206-026 vid varje Ford återförsäljare. Gå till auto delar avdelning och leta efter den nämnda posten. När du har alla nödvändiga material och du har läst följande procedurer, är du inställd på att ersätta de bakre skivbromsarna i en Ford Mustang.

Här är den kompletta listan av de saker du behöver för att ersätta bakre skivbromsar: bromsvätska, domkraft, 2 yttre bak skiva bromsbelägg, 2 inre bak skiva bromsbelägg, bak Caliper Piston Adjuster 206-026, regelbunden mekaniker tråd , försluten behållare, 4 klipp våren, och momentnyckel.

Hur man byter bakre skivbromsar i en ford mustang. Siphon hälften av bromsvätskan och kasta den.
Hur man byter bakre skivbromsar i en ford mustang. Siphon hälften av bromsvätskan och kasta den.

  • Siphon hälften av bromsvätskan och kasta den. Från huvudcylindern, sifon hälften av bromsvätska och innehåller den i en godkänd sluten behållare. Gå till din lokala auto delar butik och ta med dig bromsvätskan för att avyttra den på rätt sätt.
  • Höj Ford Mustang. Använd en domkraft på att öka Ford Mustang från marken. För att ta hjulen bort, lossa muttrarna först med användning av momentnyckel.
  • Skär anslutning av oket. Har den bakre skivan bromsoket bortkopplad och låt den hänga från kroppen av fordonet med regelbundna mekaniker tråd. Ta bort de gamla fjäderklämmorna. Efteråt bort de yttre bak kuddar skivbroms följt av de inre broms bak skiva kuddar.
  • Ställ kolven med den bakre bromsok kolv justering 206-026. Vrid kolven medurs med hjälp av det bakre Caliper Piston Adjuster 206-026 för att låta kolven få sittande på rätt sätt. Eftersom de gamla fjäderklämmorna, inre skivan bromsbelägg och yttre skiva bromsbelägg redan bort, ersätta dem med nya objekt.
  • Tillämpa den specifika moment. Med ledning av inriktningen stift som kan hittas på bromsbelägg, rikta in skåran och bromsok kolv. Har den bakre skivan bromsok monterade. Applicera en specifik vridmoment på 24 ft lb med hjälp av momentnyckel.
  • Sänk Ford Mustang. När du har ersatt hjulen på sin rätta plats, sänk Ford Mustang till marken. Du kan placera den nya bakre kuddar skivbroms genom att snabbt pumpa bromspedalen. Fyll i huvudcylindern med ren bromsvätska.


Med de bakre skivbromsar redan ersatt

Med de bakre skivbromsar redan ersatt, se till att allt fungerar som det ska. Har en kort provkörning för att kontrollera att utförandet av Ford Mustang, med utbyte av de bakre skivbromsar, inte äventyras. Om det uppstår problem, tveka inte att be om hjälp av en professionell.