E2a

Hur man bygger lastbilar lådor säng lagring

Du äger en lastbil

Du äger en lastbil, eller är du kör en? Fyll du det med verktyg eller andra saker? Om så är fallet, då är du utsätter dig inte, men andra människor för fara. Dessa verktyg eller saker du laddar in din lastbil kan sväva i luften och dopp i fordon bakom dig. Eller ännu värre, kan det slå direkt folk vid sidan av gatan. För att förhindra denna olycka, använd förvaringslådor för att hysa dina verktyg eller saker som du sätter i din lastbil. I princip alla typer av lådor skulle göra, om plast lagring behållare eller lådor lagring, så länge som det skulle kunna hysa objekten i din lastbil. Dessa typer av lådor kan hittas någonstans runt huset. Om du inte har några rutor runt, kan du skapa en genom följande steg:

Hur man bygger lastbilar lådor säng lagring. Köp plywood eller leta efter en återanvändbar en.
Hur man bygger lastbilar lådor säng lagring. Köp plywood eller leta efter en återanvändbar en.

  1. Köp plywood eller leta efter en återanvändbar en. Leta efter plywood som kan användas för att skapa en låda. Om du inte kan se en, eller om du har hittat något, men det är otillräckligt för att slutföra en förvaringsbox, överväga att köpa en. Storleken på träet beror faktiskt på storleken på förvaringsboxen som du vill skapa.
  2. Skär trä i fyra lika storlekar och två kortare bitar. Därefter dela detta virke i fyra lika delar att fungera som de två sidorna och toppen och botten av lådan. Storleken, återigen, beror på hur stor eller hur liten du vill att din box ska vara. En 2-fot med 3-fots storlek skulle vara tillräcklig för att hysa de grundläggande verktyg som du har. Eller, om du använder tydliga plastlådor eller lagring plast eller något rörligt lagring hemma, kan du använda den som ett mönster och följa dess storlek. Efteråt, skär två mindre bitar av trä för att tjäna som de andra två sidorna av boxen. Storleken på dessa två mindre skog beror på storleken av den första fyra du klipper. Men om du följer 2-fots med 3-fots storlek av de första fyra skogen skulle storleken på de mindre två vara 1-fot och 10 inches med 2-fot.
  3. Sätt ihop. När du har alla 6 sidor renskuren kan du börja sätta ihop dem och bilda boxen. Spika dem alla till en annan skulle vara tillräckligt. Bara vara säker på att spika det rent och starkt för att förhindra sönderfall.
  4. Täck. Nu när lådan är monterad, sätta gångjärn på den sista biten av trä som skulle tjäna som locket till lådan lagring. Sedan be någon att hålla den i ett öppet läge när du spikning till mottagaren.
  5. Pricken. Slutligen tillämpar pricken genom att måla det ditt val av färg, eller ge den en konstnärlig touch genom att tillämpa duk. Nu din utomhus låda lagring är klar för användning. Montera den i din bil och ladda den med din verktyg, duk andra grejer.

Göra egna förvaringslådor för din lastbil säng kan kosta dig lite tid och ansträngning. Men när man tänker på säkerheten det ger, verkar tid och ansträngning att inte vara mycket av en fråga.