E2a

Hur man bygger ett hus i The Sims

Spela Sims är verkligen roligt för många och konstruera en personlig hus för dina simmar familj att leva i är egentligen ganska intressant. Du inte vill ha detta inflytande att ändra dina simmars bostäder? Manipulera strukturen av deras bostäder för att underlätta för dina simmar, samt att ditt spelande. Konstruera en bostad i The Sims är inte så svårt. Allt du behöver skaffa är lite förtrogenhet och massor av fantasi. Följande steg kommer att ge dig en coaching om hur man bygger din Sims hus.

  1. Planera utformning konturerna av huset. Om du vill skapa ett hus som är mer spelbara, föredrar ett enkelt arrangemang. Tänk på Sims dag för dag rutin. Till exempel fundera på vad de efter gör att vakna upp på morgonen. Prova att placera det område där första aktivitet närmare till sovrummet så att det är lättare för simmarna att hitta vägen. Bygga tre fodrad korridor för att undvika passagen problem.
  2. Applicera väggen verktyg för att bygga de tre största rummen i huset. Dessa skulle vara vardagsrummet, matsalen och köket. Om tänkbara, utnyttja diagonala väggar som de lägga till rummet poäng och hjälpa till att få bort eventuella inramade känsla.
  3. Se till att simmars hus du designar inte överdrivet stort eller för petite. Stora bostäder tar många Sims timmar att gå runt. Å andra sidan kommer små hus utveckla en begränsad känsla. Skapa inte något oväsentlig boende, till exempel en klädkammare eller ett förråd.
  4. Hantera väggen verktyget igen och gör två rum. Dessa skulle vara sovrummet och badrummet. Skapa en eller två mindre sovrum om det finns Sim barn. Dessa rum måste vara mindre än vardagsrummet men större än badrummet. Det är en allmän regel att badrummet ska vara hälften så stor som sovrummet.
  5. Sätt i golv och besluta om tapeten design till huset.
  6. Dekorera och förse huset med enkla nödvändigheter.

Du kan också överväga följande ytterligare tips innan du startar din konstruktion:

  1. Om du absolut börjar från noll, titta på olika hus layouter / planer och ändra dem för att vara användbar för Sims. Naturligtvis faktiska hus layouter är i allmänhet för stora för att vara realistisk.
  2. Du kan anpassa layouten på ditt eget hus eller en väns hus och revidera det vara lämpligt att Sims levnadsstandard.
  3. Penna i layouter på papper först och hjälpa dig med genereringen av idéer. Det är bättre att utnyttja rutat papper, utnyttja lådorna som kakel.
  4. Ladda ner en bar hus, gör den till din egen, och omvandla den genom att lägga till och ta bort väggar.

Hur man bygger ett hus i the sims. Planera utformning konturerna av huset.
Hur man bygger ett hus i the sims. Planera utformning konturerna av huset.

Efter dessa riktlinjer om att bygga ett hus åt dina simmar kommer säkert att göra att spela spelet roligare.