E2a

Hur man bygger en shielder svärd kraft i Cabal

Cabal är ett online spel som är gratis att spela

Cabal är ett online spel som är gratis att spela. Detta spel faller i MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) kategori och ofta i dessa typer av spel har spelaren att få erfarenhet och guld. The Sword Force Shielder karaktär i Cabal är en av de tre typerna av våld Shielders i spelet. Du kan nivå upp svärdet Force Shielder erfarenhet genom att gå på uppdrag, gå i fängelsehålor, och förstöra monster. Nedan är några fakta om hur man bygger en Shielder Sword Force i Cabal.

Fördelar och nackdelar med ett svärd kraft shielder
Om du bestämmer dig för att bygga en Shielder Sword Force över andra typer av force Shielders du måste veta en del av för-och nackdelar om denna typ av karaktär. Fördelarna med Sword Force Shielder tecken är att du kan gå solo på quests, dungeons och monster jakter. I en grupp situation din karaktär kommer att bli fullvärdig medlem eftersom den har stora defensiva färdigheter och en bra "AOE" (område med Effect) färdighet som är användbar mot attackerande mobs. Nackdelen med att bygga en Shielder Sword Force är att han inte kommer att vara en mångsidig krigare som de andra typerna Force shielder. Han kommer inte att göra mycket bra i "PvP" (Player versus Player) situationer eftersom han inte kommer att ha stora varierade attacker och hans DPS (skada per sekund) är inte lika hög som de andra typerna av Force Shielders.

Hur man bygger en shielder svärd kraft i Cabal. Fördelar och nackdelar med ett svärd kraft shielder.
Hur man bygger en shielder svärd kraft i Cabal. Fördelar och nackdelar med ett svärd kraft shielder.

Svärd force shielder färdigheter
Det finns olika färdigheter en Sword Force Shielder kan tjäna hela spelet. Skickligheten kommer med ett pris dock måste du antingen att framgångsrikt slutföra ett krav eller köpa det när du kan. The Shield Splinter är en typ av svärd attack färdighet som förvandlar skärmen till en snurrande astral sköld med svärd blad. The Shield Explosion är knockdown färdighet som du kan använda mot folkmassor omkring dig. Bladet dom är det bara bedöva kompetens tillgänglig för din typ av karaktär. The Shield Break är en bra färdighet du kan få eftersom du kan orsaka en hel del skador på motståndarna. The Shield Ray är en serie attack färdighet som du kan använda på motståndare på avstånd. Giljotinen är färdigheter som du kan använda för att knockdown motståndare som närmar dig. Om du vill ha en liknande kompetens som Giljotin men med ett längre intervall då du kan få jorden Divide skicklighet. The Shield Charge kan du ladda din motståndare och slog dem, men du måste ha rätt mängd avstånd att effektivt använda denna färdighet. Ett par av rörelse färdigheter du kan använda för att kringgå motståndarna är Dash och färdigheter Fadestep.

Det finns andra typer av kompetens ditt svärd Force Shielder kan tjäna i Cabal så utforska varje färdighet för att hitta rätt kombination som skulle göra honom effektivt i olika situationer.