E2a

Hur man bygger en plattform säng på hjul

När du skapar en sängram på hjul du först vill veta vilken storlek på en plattform som du kommer att behöva. Du kommer att vilja mäta din säng först. Du måste stå rutan våren mot väggen och ta måttband från den ena till den andra och skriva mätningarna ner. Härnäst kommer du att vill mäta sida till sida. Skriv dessa mätningar ner och sedan måste du köpa bitar av trä för att skapa plattformen.

Med dina mätningar du vill lägga lite extra längd så att sängen faktiskt vara på en plattform. Om din säng mäter 65 inches med 45 inches bred då du kommer att vilja lägga allt upp till en fot bredare på 3 sidor av plattformen. Du vill inte ha den extra längden på sänggaveln del som detta bör ligga an mot väggen.

När du har beslutat om mätningarna måste du gå för att köpa virket för plattformen sängen på hjul. Beroende på längden av sängen kommer att bero på hur många hjul som du behöver. Om du har en över medelstora plattform säng måste du placera ytterligare hjul i mitten av sängen ramen plattform för att lägga till ytterligare stöd och enklare rörelse när du flyttar plattform säng i rummet. Låt oss gå vidare och använda dessa mätningar från tidigare.

Hur man bygger en plattform säng på hjul.
Hur man bygger en plattform säng på hjul.

Så du har en 65 tum med 45 tum rutan våren låt oss använda en bit av plywood som mäter 72 med 50. Detta kommer att möjliggöra läggs rum på båda sidor och på foten ombord området. Då kommer du att behöva köpa 2 st 2x4x6 "som detta kommer att vara på sidorna av plattform säng. Härnäst kommer du att behöva köpa 4 skivor som mäter 2x4x5 och placera en styrelse på botten där du fäster det till 2 sidor samt med annan att fästa gaveln område av plattform säng. När du har anslutit dessa till plywood och har fäst sidorna och skruvas in i plattformen plywood då du kommer att vilja lägga till några stöd till mitten av sängen också. Det är där de andra 2 träbitar kommer in. Space dem ungefär 2 meter ifrån varandra i mitten delen av plywood. Detta kommer att lägga till extra stöd för att hålla madrassen upp och stödja vikten av dig. Härnäst kommer du att vilja lägga hjulen till träkonstruktioner. Du måste sätta 3 hjul på varje sida av plattformen sängram.

Det sista steget i att göra din egen ram plattform säng är att måla ramen. När du har målat den eller färgade det du vill låta den torka helt innan du sätter sängen på plattformen. Detta kommer att möjliggöra att du kan lagra objekt under sängen samtidigt som du ett enklare sätt att komma in i sängen och ur sängen.