E2a

Hur man bygger en bakgård kanna mound

Anledningen till att vi bör lägga en kanna mound på vår bakgård för våra barn att leka softball eller baseball från är att de normalt inte lära sig att kasta från kanna mound i Little League. Det är inte förrän de blir äldre och börjar spela med högre ålder att de kommer att stå på en kanna mound att spela dessa sporter. Du kanske tror att spelet är inte mycket annorlunda från att spela på mounden, men i verkligheten är det annorlunda. Det sätt vi kastar är annorlunda på grund av skillnaden i höjd från en nivå till nästa. Balansen vi känner från att stå på en kulle är annorlunda än står på marken också. Man kanske inte kasta så väl från högen som de gör från marken, så ju tidigare vi tar högen i sitt spel desto bättre idrottsman som vi kommer att få.

Det är ganska enkelt att placera en kanna mound i våra bakgårdar. Den enkla uppgiften kommer att kräva att du betalar ett besök i en lokal butik som hem leverans butik och köpa en kombination av sand och lera. Den kombination som du kommer att göra kommer att kräva att dessa placeras i en formation som ser ut som en kulle. Du måste hitta ett område som du vill att ditt hem plattan vara på och kommer att behöva placera högen 60 fot och 6 inches bort från spetsen av hem plattan. Om du har en mycket mindre gård kan du göra hemma plattan och andra basen exakt det avstånd du vill ha och i mitten ska vara högen. Du kan göra de andra grunder och sådant oavsett avstånd du vill men du bör ha högen samma höjd och bredd som den dagliga kanna mound är i varje spel de kommer att spela på vägen.

Hur man bygger en bakgård kanna mound.
Hur man bygger en bakgård kanna mound.

Den verkliga kanna mound är faktiskt 18 'i diameter och det är alldeles för stor för dig att placera i din trädgård om du inte har området för att göra det. Om du har området sedan gå vidare framåt och skapar den annars kommer du bara behöver handla om höjden på kanna mound samt lutning högen. Du kommer att vilja börja med bara 1 centimeter av blandning i taget och när du lägger bara en tum ska du lägga till en liten mängd vatten. Lägg inte för mycket vatten eftersom detta kommer att orsaka din kulle blir lera och mindre vatten kommer att orsaka högen för att falla sönder. När du lägger till vattenkranen smuts och lera ner och fortsätta till nästa tum. Fortsätt tills högen mäter 10 och en halv inches ovanför hem plattan. När du har gjort detta har du skapat en bakgård kanna mound. Du måste regelbundet lägga till lite vatten eller mäter högen och lägga mer sand och lera som behöver vara men detta kommer att ge ditt barn nog av en chans att få praktik i en riktig kulle.