E2a

Hur man blir en kult ledare i The Sims 2

Det finns tio karriärvägar du kan ta i Sims 2

Det finns tio karriärvägar du kan ta i Sims 2. Allt som behöver särskilda kunskaper och en viss mängd vänner behövs. Dessa karriärer har sina egna unika scheman och utbetalningar men varför hålla sig till normen? Prova att ha en Paranormal karriär i Sims 2 genom att bli en kult ledare. Här är några rekommendationer för dig att bli en kult ledare.

  1. Skapa och registrera ett nytt Sims-konto. Öppna din webbläsare och skriv in webbadressen " register.ea.com ". Skapa ett nytt Sims-konto. Om du redan har ett befintligt Sims online-konto, hoppa över denna del.
  2. Gör din karaktär. När du loggar in på din nyskapade simmar online-konto kommer du att se tre lediga karaktär slots. På det nedre högra hörnet på skärmen, kommer du att se "Skapa ett nytt SIM". Hit här knappen och börja skapa din sims egenskaper.
  3. Installera UNI förpackningen. När du har gjort upp din sims egenskaper, installera UNI förpackningen. UNI pack är ett expansionspaket som släpptes den första mars 2005. Utan UNI pack, skulle du inte kunna ha din karaktär in i universitetet.
  4. Har din sim in i universitetet. När du har installerat UNI pack, har din sim ta en akademisk kurs. Med en stor på Paranormal studier skulle vara bra om du vill att din sim att bli ledare för en kult. Ta upp Paranormala studier inte verkligen behövs för att bli en kult ledare, men det skulle vara mer fördelaktigt att göra det. Också välja din karaktär att bli Kunskap Sim. Att bli en kunskap sim kan du ha många möjligheter att lära sig information om andra tecken simmar som spöken och eller vampyrer.
  5. Var artig i tal och praktik med din utstrålning. Som med att bli en ledare i den verkliga världen, är karisma som behövs. Detta gäller även i den virtuella världen. Kontrollera att du har en känsla av diplomati och social kompetens. Du hittar detta användbara senare i din Paranormal karriär.
  6. Befriend så många individer som möjligt. Det är att göra det så att när du bygger en kult, kan du bjuda in dem och de ska vara bekväm med dig som sin ledare. Befriend mer än tretton personer. Det kan vara vem som helst som du kan bjuda in. Sedan efter befriending dem, se till att du lär känna dem djupare. Vad skulle det vara att bli vän någon om du inte kommer att fördjupa din vänskap?
  7. Ta och studera kurser i konsten. Det kan vara allt från att skriva till musik. Att vara en kult ledare skulle kräva att du ska vara så kreativa och begåvade som du skulle kunna vara. För att klättra på Paranormal stege ska din sim åstadkomma få hela tio Kreativitet poäng.
  8. Lär inhemska färdigheter. Vet hur att laga mat och städa och se till att behålla din kondition.

Hur man blir en kult ledare i the sims 2. Skapa och registrera ett nytt sims-konto.
Hur man blir en kult ledare i the sims 2. Skapa och registrera ett nytt sims-konto.

Sist men inte minst bör man vänjer sig att hålla sig vaken på natten. Cult ledare börja arbeta vid 6 PM och slutar vid 3 PM.