E2a

Hur man blir en framgångsrik trollkarl i World of Warcraft

Beslutar att bli en trollkarl i World of Warcraft kommer att bli svårt men lönsam. Vissa spelare väljer detta yrke som sin alternativa tecknet så det kan bidra till att stärka deras primära karaktär. För att bli en framgångsrik trollkarl du kommer att behöva lära sig en massa förtrollande färdigheter. Dessa steg nedan är några av de sätt som kan hjälpa dig att nå ditt mål.

Förtrollande nivåer
Det finns olika förtrollande nivåer nybörjare måste gå igenom för att slutligen nå den högsta nivån som en trollkarl. Du börjar som en lärling som den lägsta nivån och sedan gå vidare till Journeyman, Expert, Artisan, Mästaren och slutligen bli en stormästare. På varje nivå du få erfarenheter för att öka dina kunskaper och flytta dig upp till en högre nivå.

Början förtrollande utbildning
När du är redo att börja träna kan du gå till en av de större städerna och leta efter en tränare. Det finns större städer och utbildare för varje typ av fraktion om du väljer en från hord eller alliansen. Det kommer också att vara en neutral tränare tillgängliga.

Hur man blir en framgångsrik trollkarl i World of Warcraft. Förtrollande nivåer.
Hur man blir en framgångsrik trollkarl i World of Warcraft. Förtrollande nivåer.

Det kommer särskilda utbildare för varje nivå och när du flyttar upp i nivå du kommer att behöva söka upp en lämplig tränare för din nivå. När du startar din träning och lära sig en färdighet du kommer att ha två knappar som finns tillgängliga i din bok av trollformler. En knapp kommer att användas för disenchanting objekt som är lila, blå och grön färg. Den andra knappen ska användas på befintliga poster för att öka deras statistik.

Utbildningen kan också vara kostsamt så att träna smart sätt är att spendera på material klokt. Köpa saker som du bara behöver och när du har ett par av samma objekt som du kan gå till Auction House och sälja dem där. En av de viktiga material du behöver är koppar stavar som kan göras av smeder. De kan vara väldigt kostsamt att göra varje gång du går till smeden för att få en gjord. Ett bra sätt att spara på kostnaderna för att ha dem gjort är att antingen ha stavarna gjort allt på en gång eller så kan du försöka att bli vän med Blacksmith så att han kan ge dig ett bra pris.

Disenchanting objekt
Disenchanting är en process som sker på magiska föremål som kommer att skapa material som behövs för olika färdigheter. Denna process kommer också bidra till att öka förtrollande färdigheter. Disenchanting är en färdighet som är exklusiv för Trollkarlar som ger dem möjlighet att vända objekt som rustning eller vapen till mer värdefulla föremål eller ovanliga sådana som är svåra att hitta.

Början förtrollande utbildning. Dra nytta förtrollande.
Början förtrollande utbildning. Dra nytta förtrollande.

Dra nytta förtrollande
Som en trollkarl kan du också få vinst från dina färdigheter. Du kan skapa viktiga saker som andra spelare behöver. Kolla in de nuvarande priserna på de objekt du kan skapa så att du skulle få en uppfattning om hur mycket du kan sälja dessa poster till andra spelare.

Inlärningsförmåga och få erfarenhet gör att du kan gå vidare till högre nivåer och bli en framgångsrik trollkarl.