E2a

Hur man blir en framgångsrik jägare i World of Warcraft

En jägare i World of Warcraft har många talanger och förmågor som kan vara till nytta för en plundra parti. Jägare kan använda naturen och vilda djur i en stridssituation uppdrag att få ner motståndare. Utforska några av dessa steg nedan för att hjälpa dig att bli en framgångsrik jägare i World of Warcraft.

Hur man blir en framgångsrik jägare i world of warcraft. Välj en ras.
Hur man blir en framgångsrik jägare i world of warcraft. Välj en ras.

Välj en ras.
Börjar din karaktär som en jägare har du möjlighet att välja vilken ras att utveckla din jägare från. Det finns sju raser att välja mellan och var och en har sina egna unika fördelar. Det tecken du börjar med att redan ha medfödda förmågor så välj klokt. Med dessa förmågor tidigt kommer att ge dig något att arbeta med när du arbetar upp din erfarenhet som jägare och öka din nivå.

Ta din tid innan vi går vidare.
När du börjar, kommer din jägare karaktär gå på olika uppdrag som han behöver för att utföra. Varje gång jägaren går ut på ett uppdrag han kommer att ha möjlighet att få erfarenhetspoäng. Se till att utföra alla uppgifter på varje nivå innan man går vidare till nästa nivå. Gör allt du kan i varje uppdrag och nivå så att du kan komplettera din träning och tjäna bonusar när du går vidare till en annan nivå.

Rustningar och vapen
När du börjar, kommer din jägare bara drevet som finns på honom. Material som tyg och läder kommer att vara den enda skydd du har på din jägarens kropp, men när han framsteg han kommer att få e-post och senare ett kroppsskydd set. Det finns en mängd olika vapen som en jägare lär dig att använda t.ex. knytnävarna, ett armborst, vapen, svärd, två handed svärd och yxor för att nämna några. Varje nivå kommer att hjälpa jägaren att bli högutbildade med olika typer av vapen. Vissa jägare redskap kombinationer när slitna tillsammans gör det möjligt för jägaren att tjäna några bonuspoäng.

Jägare talentsat den tionde nivån. Ta din tid innan vi går vidare.
Jägare talentsat den tionde nivån. Ta din tid innan vi går vidare.

Få ett husdjur.
En jägare behöver ett husdjur att stanna vid hans sida och hjälpa honom i strider. När jägaren når den tionde nivå då han kan få ett husdjur. Det är jägarens ansvar att ta väl hand om hans husdjur genom att hålla dem friska och välutbildade. När du får ditt husdjur se att tämja honom och träna den att göra vissa färdigheter. När du går in i strider och olika uppdrag, kommer ditt husdjur kompetensnivå förbättras också, så var uppmärksam på sin skicklighet punkter samt din.

Jägare talentsAt den tionde nivån

Hunter talanger
På den tionde nivån, kan din jägare använda sin talang poäng för att uppgradera sina förmågor och även få nya. Du kan välja mellan tre typer såsom SKJUTSKICKLIGHET, överlevnad och Beast mastery. Var och en kommer att ge dig olika förmågor så att du kan välja att förbättra en mer än de andra två.

Din jägare kommer bara vara så effektiv som den utbildning du ger honom så planera och utveckla sina färdigheter för att bygga en framgångsrik jägare.