E2a

Hur man blir en bättre kreativ författare: 7 top skriver tips

Det finns många sätt att förbättra din naturliga förmågor som en kreativ författare. Här är 7 av de bästa tips för att komma igång:

  1. Skriv varje dag. Bilda en daglig skrift vana är viktigt att kunna skriva lika fritt som du sover och andas. Börja med bara 15 minuter avsatt varje dag för att skriva, och utöka detta som du stärker vana. Det är verkligen den enskilt mest kraftfulla vana kan anta för din kreativa skrivande.
  2. Erkänna dina styrkor. Det är lätt för oss att glömma våra egna förmågor och styrkor, helt enkelt eftersom vi lever med oss ​​dag ut och dag in. Gör en lista över alla dina kreativa styrkor, så fråga vad en nära vän till dig skulle säga om de frågade vad dina kreativa styrkor var. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kan komma med.
  3. Fira framgångar. Varje gång du skriver, det är en framgång. Den största utmaningen för alla författare visar upp konsekvent på sidan, så när du gör, erkänner att när viktiga steg i din kreativt skrivande liv att det är, och fira, även om det i liten skala.
  4. Skriv vad du tycker om att skriva. Undvik drunkna inte i ett hav av "shoulds" med ditt skrivande! Istället följa dina passioner och skriva om de saker som du naturligtvis dras att skriva om, på de sätt som känns mest bekväma och "rätt" för dig.
  5. Fånga dina idéer. Om det känns som om du inte har tillräckligt med kreativa idéer att utforska, det är mer än troligt att du helt enkelt inte spelar in dem. Börja använda en idébok (bara en ficka anteckningsbok du håller med dig) och krafsa ner idéer när de uppstår. Ju mer du använder den, desto lättare idéerna flöda till er i alla typer av situationer.
  6. Hitta din stil genom att experimentera. Hitta din egen stil skriftligen tar tid, och oftast börjar med att experimentera med andra stilar du gillar att läsa. Det är som att försöka på olika par skor tills du börjar att begränsa antalet typer du tycker är det mest bekväma och mest "du". Det kommer inte att ske över en natt, så ha tålamod och njuta av din skrift som du utforska.
  7. Acceptera författarens resa. Att vara en kreativ författare är inte en enda slutpunkt destination. Det är ett sätt att vara, ett sätt att tänka, se, uppleva. Så förvänta dig inte en dag att vakna upp och säga: "Äntligen, jag är en författare!" Du är en författare i dag, just här, just nu, eftersom du dyker upp och skriva. Acceptera att omfamna det, NJUT att sätt att vara.

Hur man blir en bättre kreativ författare: 7 top skriver tips. Erkänna dina styrkor.
Hur man blir en bättre kreativ författare: 7 top skriver tips. Erkänna dina styrkor.

Följ dessa 7 tips och du kommer att förbättra din kreativt skrivande inget slut. Välj en och börja redan idag!