E2a

Hur man bläddrar i en Zippo-tändare

Spela spratt med en Zippo-tändare är en stor skicklighet för att imponera på unga och gamla. Plus, det är en stor hobby för att få dina händer och sinne upptagen från tid till annan. Snärta tändaren på ett unikt sätt är avgörande för att leka med Zippo-tändare. Annars blir det inget speciellt med vad du gör med Zippo. Här är några knep du kan göra på din Zippo-tändare.

Hur man bläddrar i en Zippo-tändare. Håll tändaren ordentligt.
Hur man bläddrar i en Zippo-tändare. Håll tändaren ordentligt.

  • Håll tändaren ordentligt. Få tag i Zippo på ett sätt som dess vändbart är vänd uppåt och dess gångjärn är nära dina knogar. Sedan svinga Zippo ner rätt mot byxorna. Friktionen hjälper tändaren lock till pop öppna.
  • Tänd zippo med byxorna. Dra försiktigt lättare hjul rätt mot byxorna. Gör detta på snabbast möjliga sätt så att friktionen kommer från din handling kommer att snurra hjulet. Detta kommer att tända Zippo otroligt. Men detta snabbt så att dina kläder inte kommer att vara i brand.
  • Lätt något med din Zippo. Eftersom lågan är ute, kan man lika gärna lätta objekt med det. Men se till att du tränar försiktig när du gör detta. Detta gäller särskilt om du visar upp tricket i närvaro av en publik.
  • Skjuta upp lågorna på ett ögonblick. Lågan kan vara ute i en sekund om du vänder Zippo topp lock genom att skjuta rätt mot ditt ben. För lyckade resultat, hålla fingrarna ur Zippo topp och hålla huden av gångjärnet av tändaren.
  • Snärta zippo öppna med en hand. Detta är ytterligare ett trick i snärta ljusare öppet. Håll Zippo med din dominanta hand. Den nedre delen av Zippo måste placeras på toppen av både långfingret och pekfingret. Sedan placera tummen ovanpå din Zippo. När alla fingrar är på plats, komprimera alla dina fingrar och pressa tändaren. Skjut tummen nedåt och av den övre sidan av Zippo kommer flick öppna. Om detta görs perfekt, kommer tändaren stå upprätt i fingrarna även efter att det har knäppt öppen.
  • Öva dina tricks innan du visar dem. Snärta öppna en Zippo är inte så enkelt som att det vanliga sättet du hanterar tändaren. Därför är det viktigt att du tränar trick till perfektion, särskilt när du vill visa upp denna färdighet framför människor. Observera att flertalet av dessa trick kan vara mycket farligt när det görs på fel sätt.
  • Överväga att göra andra trick med din Zippo. Om du har bemästrat de enkla sätten att snärta öppna Zippo, kan du utöka dina kunskaper till nästa nivå. Du kan prova andra tricks inklusive Twilight Zone, Hot Swing, Top Pop, och liknande.


Zippo är inte bara en vanlig tändare för att ge dig lågan när du behöver en. Den Zippo kan användas för underhållning givet att du vet flera trick i snärta den. Med en snabb sinne och snabba händer, kan du alltid vara framgångsrika i vad snärta trick du gör med Zippo. Detta kan börja från att öppna locket, tända lågan, och även om man tar bort elden.