E2a

Hur man bäst utnyttjar armbågsskydd medan paintball

Paintball är ett interaktivt spel som stimulerar militär strid där ett team kommer att försöka rensa medlemmarna i motståndarlaget genom att träffa dem med bollar eller färg-fyllda kapslar. Eftersom det sägs att ge mildare atmosfär av militär strid, kräver det ofta spelarna att springa, hoppa, krypa, skjut, och knäböja. Detta gör att få smutsiga och ibland, blåmärken, oundviklig.

Hur man bäst utnyttjar armbågsskydd medan paintball. Armbågsskydd finns i olika storlekar.
Hur man bäst utnyttjar armbågsskydd medan paintball. Armbågsskydd finns i olika storlekar.

För att undvika drastiska skador, bör varje spelare håller sina knän, armbågar och händer skyddas med rätt typ av rustning. Det finns specialiserade kuddar och handskar avsedda för att spela paintball finns på marknaden att bevilja fysiska försvar som inte väger för mycket, vilket kan begränsa en spelares rörelser.

Knän, nyckelben, armbågar, nacke och ljumskar är oftast de mest känsliga delar av spelaren och det rekommenderas att ges större skydd genom att lägga stoppning för att undvika eller minska risken för att få blåmärken. Tillämpningen av stoppning ökar ofta risken för skotten avsedda för dem att studsa.

  • Armbågsskydd finns i olika storlekar. Prova dem innan du köper, och se till att ditt par är ombonad och tät. Att inte göra det kan leda till att stoppningen att glida av under uppspelning eller för pad att gå sönder och orsaka mer skada än skydd. Armbågsskydd är viktiga eftersom de förhindrar blåmärken och brännskador.
  • Bär rätt typ av kläder. Att ha rätt kläder gör spelet paintball trevligare och säkrare. De kläder du bär bör inte nödvändigtvis vara dyrt. Däremot skulle det inte skada att bära kläder som kan hjälpa dig med obegränsad rörlighet. Kom ihåg att paintball kommer att kräva att du gör alla typer av hopp, rullar, och även kryper. Få kläder som är lätta, så du kan enkelt flytta runt, och så att du enkelt kan bära skyddskläder, som armbågsskydd, knäskydd, din hjälm, och även andra kroppsskydd. Att vara lätt är en fördel eftersom det kan hjälpa dig att köra snabbare än när du har extra vikt. Dock bör du undvika kläder som är för tunt, eftersom det inte kan skydda huden från färgen kapslarna när de träffas.
  • Dykning och krypa rekommenderar specifikt användningen av armbågs-och knäskydd. Alltid se till att dina kuddar är i bra form. Det är också bättre att vara förberedd med en annan uppsättning av stoppning för nödsituationer. Paintball är en underbar sport endast om det spelas med försiktighet. Om du har en känsla av att dina kuddar är trasiga eller saknas material, är det tillrådligt att du omedelbart köpa nya istället för att använda dina gamla.
  • Var kreativ. Din skyddsvästar är inte bara tänkt att skydda. Ditt lag kan också vara kreativ i din användning av pansar, som armbågsskydd, knäskydd och hjälmar. Du kan använda ett team färg, eller du kan även ha ditt lags logotyp eller emblem tryckt på din rustning.

Tänk på lämpliga säkerhetsåtgärder när du spelar

Tänk på lämpliga säkerhetsåtgärder när du spelar. Alltid hålla dina glasögon eller mask för ögonen. Bär rätt rustning hjälper dig att hålla ditt fokus på spelet och inte oroa sig för att bli skadade eller skadad. Njut av spelet.