E2a

Hur man bär en höft halsduk magdans

Magdans är en rolig och sexig aktivitet

Magdans är en rolig och sexig aktivitet. Det är ett bra sätt att hålla formen och avslöja din sexiga sida också. Du behöver inte ha en sex-pack för att kunna magdans. Det är roligt för alla åldrar och du kan även klä upp för att verkligen komma i stämning.

Den mest populära tillbehör i magdans är hip halsduk eller mynt skärp. Det är oftast gjord av ett gauzy eller silkeslen material och har några glittrig och mynt eller pärlor. En hip halsduk i magdans är inte bara prydnadsväxter. Det hjälper faktiskt dig att fokusera på din shimmy och hip isolering. Det ger uppmärksamhet till där du vill ha det.

Hur man bär en höft halsduk magdans. Ett sätt att bära en höft halsduk är att hålla upp med en dekorativ pin.
Hur man bär en höft halsduk magdans. Ett sätt att bära en höft halsduk är att hålla upp med en dekorativ pin.

Här är hur man bär en höft halsduk magdans.

  • Ett sätt att bära en höft halsduk är att hålla upp med en dekorativ pin. Om du inte vill binda upp din höft halsduk i en knut och risk stretching eller dra i tyget, är en trevlig stift ett bra sätt att gå. Om din pin eller brosch har glittrande pärlor på den, kan den även lägga till din totala utseende. Få din tyg och linda den runt dig. Se till att låta ett par meter av tyg dingla på sidan. Använd stiftet för att fästa tyget nära din höft. Du kan använda mer än ett stift för att säkra den. Kontrollera att brosch eller stift är inte alltför tung och det finns inga vassa kanter som kan pill på tyget.
  • Knyt höften scarf på traditionellt sätt där halsduken är gömd på byxorna på båda sidor av höften medan resten av tyget dinglar på vardera sidan och tyget på baksidan samlas på baksidan. Om du har en stor gauzy tyg eller slöja, kan du använda det som en hip halsduk. Ju längre desto bättre. Ta tyget och samla tyget med varje hand. Låt ca två meter av tyget hänga från endera storleken på din hand. Placera mitten av tyget runt botten. Halsduken bör placeras på höfterna med den samlade bakdelen och löst på baksidan. Det kommer att bilda ett U på baksidan, med tyget vilar vid den nedre delen av botten. Stoppa in tyget på övre delen av byxorna för att säkra den. Ändarna på tyget kommer att hänga och varje sida av höften.
  • Om du har en triangelformad hip halsduk, kan du knyta halsduken runt midjan i en enkel knut. Detta kommer att vara lätt att göra eftersom tyget är redan pre-cut.
  • När du använder hip halsduk, se till att mynt eller pärlor ligga ovanpå höften. Vissa halsdukar har stift sydda tvärs över tyget. Kontrollera slitaget på halsduken efter riktning designen.

Hip halsdukar börjar på ca 15€ och kan gå upp så mycket som ett par hundra dollar beroende på detaljerna av mynten och beading, det kvaliteten på tyget och där görs. Den kan köpas på nätet, dans studios och dans butiker utbudet samt hantverktillförseldiversehandel.