E2a

Hur man arrangerar en minimal blomsterarrangemang

Vem som helst kommer att gå med på att blommor är inte bara vackra, de också ge skönhet till sin omgivning. Det är därför människor se till att ha dem i sina trädgårdar och inne i sina hem. Även om de inte var uppskattat verbalt, hur de påverkar stämningen är tillräckligt för att bevisa hur smittsam deras skönhet är. Men medan de är naturligt vacker, kan människohänder förstärka fortfarande sin exquisiteness. Det kräver inte att du blir en artist eller en expert florist att göra detta. Du kan göra detta genom att helt enkelt ta del av de viktigaste punkterna i blomsterarrangemang.

Hur man arrangerar en minimal blomsterarrangemang. Gör inte vasen som din enda ram för att göra en minimal blomsterarrangemang.
Hur man arrangerar en minimal blomsterarrangemang. Gör inte vasen som din enda ram för att göra en minimal blomsterarrangemang.

  1. Gör inte vasen som din enda ram för att göra en minimal blomsterarrangemang. Att göra det är som att trimma en fot i skon. Istället, tänk först hur ditt arrangemang kommer att se bättre i en annan typ av behållare eller vas. Inte alla vas design kommer att passa en viss blomma och dess arrangemang. Därför, hitta en som kommer att se bra ut med dina blommor.
  2. Tänk på estetik först innan genomförbarheten i att välja en vas. Naturligtvis gäller denna regel inte andra frågor. I blomsterarrangemang, är skönhet målet. Därför kan praktiska frågor vara bara andra till det arbete och sätt att göra det bästa av en minimal blomsterarrangemang. Till exempel kan en keramisk vas ser inte alls bra med arrangemanget du har i åtanke, men en liten vävd korg kommer. Emellertid kan korgen inte hålla vatten. Istället för att välja vasen, få en flaska eller annan behållare som kan passa in i korgen och placera blommorna där.
  3. Bestäm vad en blomma skall vara höjdpunkten i din blomsterarrangemang. Naturligtvis bör det vara relativt mycket större än de övriga i gänget. Dess färg och form bör också vara mer attraktivt för ögonen. Du bör använda en vass kniv att skära den. Gör snittet skarp så att blomman kommer att finna det lätt att absorbera vatten och håller längre utan att blekna.
  4. För att göra det minsta, använda en del grönska som fyllmedel i stället för mindre blommor. Bara vara säker på att grönska och andra fyllmedel inte ta uppmärksamhet från blomman. Att hålla blomman på plats, kan du använda grus, marmor glas eller oasis.

När det är gjort

När det är gjort, lägger blomsterarrangemang på en plats där det kan vara lätt att upptäcka, men borta från solljus eller andra varma ställen i huset såsom lampor, spisar och andra apparater. Din uppgift i blomsterarrangemang är ännu inte gjort detta. Du måste också ta hand om det dagligen genom att byta vatten för att vara säker på att blomman håller längre. Egentligen finns det en huvudregel att man måste följa: alla minimala blomsterarrangemang görs för att framhäva den naturliga skönheten av blommor. Därför, när du märkt att arrangemanget har nått sin tid, upphörde det också sitt syfte, och du kommer att behöva göra en annan gång.