E2a

Hur man använder vapen i Gears of War

Gears of War är ett spel utvecklat av Epic Games och publicerades av Microsoft Game Studios, som först släpptes 2006. Spelet fokuserar på verksamheten i den fiktiva Delta Squad leds av ett krig-härdad soldat vid namn Marcus Fenix. War taktik strategisk bränning och ta skydd används i spelet som trupperna kampen för att rädda människor från underjordiska fiende, den Locust Horde. Eftersom detta är ett spel av krig finns flera vapen som du kan tjänas och användas av spelaren, mestadels gevär, pistoler, hagelgevär, granater, explosiva projektiler och monterade vapen. Var och en av dessa vapen har olika grad av användning och destruktion kapacitet. Nedan är några av de tips om hur man använder vapen i Gears of War.

  • När du först spela spelet en av de grundläggande gevär som du kan använda är den helautomatiska Lancer assault vapen. Även om det har medelhög noggrannhet och medelstora takt det har en hög eldhastighet och en bajonett fäst till dess slut. Bajonetten är faktiskt en gasdriven kedjesåg och kan användas för omedelbar döda när revved. Detta är en av de mest användbara vapen du kan använda och du kan bära 660 rundor för Lancer.
  • När du spelar in versus-läge, kan det Gnasher hagelgevär vara din sekundära vapen. Det är en enda eld vapen som är mycket effektivt vid fotografering på Gräshoppor med kort intervall. Det är en favorit vapen genom rankade spelare som Gnasher har visat sig vara mycket effektiva vid avlivning Gräshoppor som är känsliga för handeldvapen.
  • Om du föredrar lätta vapen då du kommer att bli nöjd med Snub Pistol, vilket är en halvautomatisk standard pistol. Den har en hög eldhastighet och precision beroende på hur snabbt du kan trycka av.
  • Om du tar skydd i en hög plats, använd bommen skott, en granatkastare som är ganska effektiv under en melee attack. Bommen skott har bara en kammare men, men det är mycket explosivt att det även kan äventyra spelaren när explosionen är nära nog. Spelaren kan bära tolv granater för bommen skott.
  • Använd frag granat om du vill utplåna horder av gräshoppor under en melee attack. De spikar från granaten fastnar på fiender och göra det omöjligt för dem att springa iväg från granaten. Det kommer också att leda till fiender att täcka dem huvuden med sina armar och du kan sedan använda dina handeldvapen för att döda dem, eftersom de är sårbara i detta läge. Ta täcka att korsa öppna ytor utan att skada genom att lansera Rökgranater. Under röken dina fiender inte kommer att ha en tydlig bild på dig.


Hur man använder vapen i Gears of War. När du först spela spelet en av de grundläggande gevär som du kan använda är den helautomatiska Lancer assault vapen.
Hur man använder vapen i Gears of War. När du först spela spelet en av de grundläggande gevär som du kan använda är den helautomatiska Lancer assault vapen.

Det är bäst att du lär dig förmågan hos varje typ och klass av vapen som finns tillgängliga för en spelare av Gears of War. Detta gör att du kan använda en kombination av vapen när du börjar skjuta på gräshopporna. Några av vapnen är endast tillgängliga när spelaren är i versus-läge och när man spelar med en sekundär spelare eller i multiplayer-läget.