E2a

Hur man använder undantaget systemet i yahoo! fantasy ligor

Fantasy ligor är ett spel som spelas online där spelare agera som ägare som skapar idrottslag, välja gruppmedlemmar från verkliga spelare för en viss idrott. Det har blivit ett populärt spel med ESPN, CBS Sports och Yahoo! är bästa webbplatser där du kan gå med i någon av ligorna gratis. Det finns två versioner av ligor Yahoo! Fantasy. Du kan ansluta en premie league där du spelar för pengar eller så kan du gå en där du kan spela gratis. Lag görs genom att välja spelare och utarbeta dem. Vid något tillfälle under ligan ägaren kan släppa några spelare och de kommer att läggas på undantag. De är nu tillgängliga för de som utarbetats av andra lag. Nedan finns tips om hur du använder avstående systemet Leagues Yahoo! Fantasy.

  • Logga in på ditt Yahoo!-konto och gå till din fantasi laget sidan. Om du inte har registrerat dig för ett lag, titta på höger sida av Fantasy Leagues sidan och se vilka sporter fortfarande acceptera registrering. Webbplatsen kommer att meddela dig om säsongen för en viss idrott är redan och framsteg och därmed registreringen har redan stängt.
  • Normalt när spelarna placeras på undantag de andra laget ägarna har två dagar på sig att lägga en tappad spelare som är på undantag. Först kontrollerar laget ställningar och avstående prioritet att varje lag har. Den sista laget som har utarbetat medlemmar oftast har högsta prioritet för utarbetandet spelare ställs på undantag.
  • En spelare kan antingen vara en fri agent, vilket indikeras av bokstäverna FA bredvid hans namn eller på undantag, med en W bredvid spelarens namn. Gå till sidan för tillgängliga spelare och titta på alla tillgängliga spelare. Det blir en dag medföljer spelaren på avstående namn för att ange den tid då spelaren kommer att bli en ny medlem i teamet som hade plockat upp honom.
  • Plocka en spelare på avstående vara en del av ditt team innebär att du måste handla. Det är därför nödvändigt att se all statistik för dina gruppmedlemmar att veta vilken exakt du vill byta. Klicka på det gröna plustecknet bredvid namnet på spelaren om upphävande som du vill lägga till ditt team. Likaså väljer spelaren från ditt team som du kommer att handla / släpp.
  • Även om du har valt en spelare som hade tappats och placerats på undantag, lägga honom till ditt lag genom att klicka på plustecknet betyder inte att han automatiskt kommer att läggas till ditt lag. Du vet att andra lag också kommer att försöka få en tappad spelare och det görs genom att prioritera. Ett meddelande om en pågående ansökan kommer att visas på toppen av ditt lag när du har valt den spelaren på undantag. Anteckna när spelaren bör läggas till en grupp.
  • Gå till fantasy ligan transaktionen sida på det datum som anges för att kolla om han verkligen läggs till ditt lag. Om du har högsta prioritet, kommer han att läggas till ditt lag. Om hans namn inte visas på ditt team listan, betyder det att du inte har rätt prioritet att kräva spelaren placeras på undantag.


Hur man använder undantaget systemet i yahoo! fantasy ligor. Logga in på ditt Yahoo!-konto och gå till din fantasi laget sidan.
Hur man använder undantaget systemet i yahoo! fantasy ligor. Logga in på ditt Yahoo!-konto och gå till din fantasi laget sidan.

Avståendet prioriterade system rankar lag som gör flera avslut under säsongen. När ditt lag är att göra fler affärer eller du har redan krävt en del spelare, kommer du att få den lägsta prioritet. Denna process ger andra lag att lägga bättre spelare till sitt lag. Var noga med att granska all tillgänglig statistik för dina gruppmedlemmar och spelaren du vill lägga till att han blir en tillgång till ditt nuvarande team.