E2a

Hur man använder systemet coluzzle styckning

En av de mest populära hobbyer idag scrapbooking

En av de mest populära hobbyn idag är scrapbooking. Vad har gjort scrapbooking så populär är dess flexibilitet och enkelhet. Du kan använda scrapbook att bevara nästan alla omständigheter och minne som är speciell för dig och du kan skapa en klippbok på nästan alla typer av tema. Du kan skapa en klippbok för din favorit semester, dina barn, din favorit-stad, eller något annat som whets din fantasi. För att hjälpa dig dekorera din klippböcker, använda systemet Coluzzle styckning. Här är hur.

Hur man använder systemet coluzzle styckning. En av de mest populära hobbyer idag scrapbooking.
Hur man använder systemet coluzzle styckning. En av de mest populära hobbyer idag scrapbooking.
  • Paper. Först av allt måste du bestämma vilken typ av papper som du vill använda. Den Coluzzle själv kommer att ge nästan alla typer av papper ett speciellt utseende, på grund av de många roliga former som Coluzzle kommer in dock, att välja ett pappersark gjorda av bra fibrer och med en bra färg och utskrift kommer definitivt göra Coluzzle utskärning ännu mer roligt och intressant. Placera papper ovanpå en matta som kommer att skydda ytan på bordet där du arbetar, och sedan placera Coluzzle mallen ovanpå.
  • Sväng kniv. Sedan tar det vridbara kniv och försiktigt placera den på toppen av spalterna. Slitsarna är placerade på Coluzzle mallen, oftast i början av mallen, strax innan den del av mallen där Coluzzle mönstren är placerade.
  • Tryck. När du har placerat den vridbara kniven, är nästa steg att utöva påtryckningar. Tryck kniven och skjut ner den mot papperet. Se till att du också styra Coluzzle kniven in i mönstret på mallen, så att du kommer att sluta med ett rent snitt. Om du inte styra kniven, kan vissa delar av papperet hamnar oklippt. Det kommer att bli svårt att ersätta mönstret ovanpå den halv-cut papper, eftersom få mönstret att överlappa på exakt föregående plats på toppen av papperet är svårt.
  • Rengöring. När du är klar skär pappret med Coluzzle, är nästa steg att ta bort mallen från papperet. Du kommer att märka att det papper som redan är skuren, men att det finns små segment av papper kvar. Dessa segment kommer fortfarande ansluta papper nedskärningar. Du kommer att behöva ta en sax eller en mycket vass kniv och använda den för att skära av de segment, samtidigt som den form som Coluzzle försöker göra.
  • Placering. När du har rensat ut de utskärningar, kan du placera sedan de Coluzzle utskärningar på scrapbook sida som du arbetar på. Det finns många typer av Coluzzle utskärningar att välja på, men om du vill ha mer design alternativ medan scrapbooking, bör du experimentera med nya papper mönster. Du kan också prova på att arbeta med papper som har struktur. Eller, kan du också köpa nya mönster som du kan använda med din Coluzzle set.

Genom dessa åtgärder, bör du kunna använda systemet Coluzzle Cutting att skapa papper utskärningar som du kan använda för att dekorera dina klippböcker.