E2a

Hur man använder stämplar för inbjudningar

En inbjudan som personligen är gjord gör ett tillfälle speciell

En inbjudan som personligen är gjord gör ett tillfälle speciell. Mer så om inbjudan görs okonventionellt med stämplar. Oavsett om det kan vara bröllop inbjudningar eller inbjudningar födelsedag, stämplar misslyckas aldrig att ge inbjudningar en utsmyckad och unik överklagande.

Här är några steg om hur du använder stämplar för inbjudningar:

  1. Få lite inspiration. Du kan få grymma idéer gummistämpel från olika hantverk tidningar och online gummi gallerier stämpel. Du kan också själv gå till ett hantverk butik för att visa olika lager av papper och kort. Gör en mental anteckning av stilar per tillfälle och även ihåg de teckensnitt och färgschema som används i vissa inbjudningar. Att känna ditt material och layout ger dig inspiration om vad gummistämpel stil att använda.
  2. Plocka stämplar som kompletterar temat för tillfället. De flesta tillfällen följer numera ett tema. Detta innebär att från inbjudningar till platshållare och även om de tillbehör som används, är allt väl samordnade. Se till att dina stämplar, bläck och andra material inte kommer att kontrastera det övergripande temat för tillfället.
  3. Gå personliga. Hitta ett hantverk företag som erbjuder kundanpassade stämplar för att göra dina färdiga produkter mer unika och personliga. Det är bättre om du har en design av ditt eget och få dem att göra stämpeln för dig.
  4. Få bara de bästa materialen. Tror inte så mycket om den kostnad som kommer att stapla upp när du gör inbjudningarna särskilt om dessa är för en gång i livet inbjudningar. Vad är en söt gummistämpel designen om papperet inte är gjord av det bästa materialet?
  5. Klara, färdiga, gå! Nu när du har ditt material, det är där det händer börjar. Placera den tomma inbjudan kortet på en ren yta. Ink ditt stämplar väl genom att trycka på stämpeldynan. Innan stämpla den på din tomt inbjudan kortet, tar tid att torka den på scratch papper för att ta bort överflödigt bläck. Tryck gummistämpel på din målgrupp plats. Var försiktig när du lyfter stämpeln för att inte sprida bläck och förstöra designen.
  6. Dekorera ditt kort. Du kan använda andra konstruktioner gummistämpel i dekorera din inbjudan kortet. Du kan även använda gummistämpel för att skriva ord på kortet. Bara se till att alla de mönster gummistämpel som du har tryckt ser bra tillsammans.
  7. Täck vid behov. Nu, ifall du misslyckas med att trycka på gummistämpel ordentligt på pappret till fullo avtryck en konstruktion med bläck, inte upprepa proceduren. Du kommer bara förstöra designen med fläckar. Använd markörer av samma färg för att täcka upp de besvärande fläckar.
Hur man använder stämplar för inbjudningar. Få lite inspiration.
Hur man använder stämplar för inbjudningar. Få lite inspiration.

Gummi stämpling är inte ens ett svårt hantverk projekt att göra. Men som med alla andra farkoster, praktik och planering är avgörande för att uppnå bästa resultat.