E2a

Hur man använder rytm tekniker i steppdans

Steppdans har blivit en populär form av dans som har sitt ursprung i Europa. Dess namn kom faktiskt från knacka ljudet skapas från metallplattorna i skor av dansarna. Knacka dans har blivit en rolig och spännande konstform eftersom du har möjlighet att vara både musiker och dansare samtidigt. Du behöver välutbildade fötter för att göra underbara rytmer utan musikaliska ackompanjemang. En av de vanligaste stilar av kranen dans är den "klassiska kranen", där dansarna använder sina övre kroppar och armar att blanda balett och jazz rörelser i tap rutiner. Det tar en hel del övning för att behärska kranen dans. Det är viktigt att du vet rätt färdigheter i att använda rytm tekniker.

Få din kran skor, gå till dansgolvet och följ dessa steg:

  • Gör aktivt lyssnande. Aktivt lyssnande är viktigt eftersom man måste lära dig den rätta timingen i kranen dans. Lyssna på avlyssning på golvet som din instruktör instruerar dig att göra en ny dans steg. Kom ihåg att knacka ljud är lika viktiga som dina fötter rörelser. De båda gör att du kan utveckla rätt teknik i kranen dans.
  • Gör din kran steg. Studera stegen i kranen dans noggrant. Lära dig den rätta positionen för din fotled, fot, kran och sko. Gör räkningen i din hjärna när du gör din kran steg. Se till att du kan koncentrera dig på din räkning. Gör det till en vana att träna varje nytt steg med de exakta räknas. Detta kommer att hjälpa dig att bemästra kranen ljud som du gör.
  • Utveckla knacka tekniker. Insupa flödet och rytmen i din kran steg genom regelbunden träning. Detta kommer att göra dig mer självsäker, så att du kan veta när och hur man sätter fokus på vissa steg, kranar, stampar, och borstar. Med konstant övning kommer du att kunna utveckla flera tekniker som kommer att komplettera din rörelse och stilar i kranen dans. Bestäm vilken ljud du vill skapa. Upprepa stegen om och om igen tills du äntligen få just ljud som du strävar efter. Kom ihåg att rytm och teknik går samman i kranen dans.


Nu är du redo att utföra en kran dans

Hur man använder rytm tekniker i steppdans. Gör aktivt lyssnande.
Hur man använder rytm tekniker i steppdans. Gör aktivt lyssnande.

Nu är du redo att utföra en kran dans. Kom bara ihåg att fokus och kreativitet är viktiga ingredienser i imponerande kran dans. När du känner dig mer trygg med varje steg, kan du öka äntligen din hastighet i dans. Se bara till att när du plockar upp fart, underhålla din rytmiska balans. Dina steg bör vara i tid med beats och viktigast för dig att visa rätt teknik. Knacka dans är en bra form av motion, eftersom det tillåter dig att göra muskelrörelser som inte kräver ansträngande ansträngning från din sida. Kombinera steppa med balanserad kost och tillräcklig sömn, och du är säker på att ha en mycket hälsosam livsstil snart. Till en början kan du begära hjälp från professionella tap dansare för dig att veta de rätta rörelserna. Men när du redan känner till grunderna och du har övat regelbundet kan du göra knacka dansa allt själv. Du kan även lära ut det till dina familjemedlemmar och vänner för roligare dans sessioner.