E2a

Hur man använder ett verktyg autobuster lockout

En Autobuster är ett verktyg som hjälper bilägare när de befinner sig utestängd från sina fordon. Verktyget design kan vara svårt att hantera för oerfarna användare. Felaktig användning kan orsaka ytterligare skador på sina bilar. Här i denna artikel är några metoder att använda Autobuster verktyget effektivt.

Hur man använder ett verktyg autobuster lockout. Efter att framgångsrikt låsa och öppna bildörren.
Hur man använder ett verktyg autobuster lockout. Efter att framgångsrikt låsa och öppna bildörren.

Det första steget skulle vara att ta isär gummi väder-band på bilens fönster. Detta görs genom att försiktigt dra dem från basen av hisskorgsdörren fönster. Detta steg kan vara förlorad, men det är nyttigt för att undvika ytterligare skador på bilen.

Nästa skulle vara att sätta änden av Autobuster i utrymmet mellan bilens dörr och dess fönster. Se till när du sätter att handtaget är vänd rakt upp när verktyget redan finns i bildörren inre.

När du sätter in verktyget vara säker på att det inte är för nära den manuella dörrlåset. Detta beror på att det skulle vara mer frustrerande om verktyget fastnar i arbetet i bildörren.

Hur man använder ett verktyg autobuster lockout.
Hur man använder ett verktyg autobuster lockout.

Utnyttja en låssmed luft kil i händelse av att det glasfönster är byggd i för hårt. Vanligtvis detta utnyttjas när det inte finns något utrymme kvar mellan glaset och dörren för Autobuster verktyg som ska införas.

Tryck verktyget ner i bildörren och försöka få den andra änden under glas bilfönstret. Vänd Autobuster verktyget runt långsamt för att den andra änden av den till motsatt sida av dörrens glasfönster. Dra försiktigt verktyget tillbaka upp till slutet av det inne i fordonet.

När den motsatta änden av Autobuster är i bilen, skulle det vara lättare att öppna bilen inifrån. Detta kan användas för att driva en upplåsningsknapp, dra i spaken, eller lyfta vredet beroende på bilens konstruktion och modell.

Efter att framgångsrikt låsa och öppna bildörren

Efter att framgångsrikt låsa och öppna bildörren, kom ihåg att ha alla demonterade delarna sätta ihop igen. Dessa skulle vara främst gummi tätningslister. Det skulle också vara perfekt för att ta bort alla repor på lack som orsakas av upplåsning processen.

Det skulle vara oundvikligt för varje bil ägare att behöva öppna sin bil utan att använda bilens nycklar minst en gång. Merparten av tiden dessa händelser är oundvikliga olyckor som sker när bilägare inte kan öppna sina bildörrar eftersom de inte kan komma åt bilens nyckel.

Ibland nycklarna skulle lämnas i tändningslåset eller någonstans inne i låsta fordonet. Det kan finnas andra tillfällen när nycklarna bara inte till hands, eftersom de kunde ha lämnat hemma eller på kontoret.

De värsta fallen skulle vara när nycklarna är oersättlig eller värdelös på grund av stöld, skada eller förlust. I alla situationer, skulle det vara bra att veta hur man använder ett Autobuster verktyg eftersom detta är den vanligaste anordning som används av proffs.