E2a

Hur man använder en maskin screentryck

Screentryck är en av de mer populära och enklare metoder för att skapa anpassade utslagsplatsdesigner. Bär samma gamla generiska mönster tryckta skjortan kommer att vara ett minne blott om du lär dig hur man gör screentryck direkt från bekvämligheten av ditt hem.

Hur man använder en maskin screentryck. Skapa din egen basmaskin screentryck.
Hur man använder en maskin screentryck. Skapa din egen basmaskin screentryck.

Ett. Skapa din egen basmaskin screentryck.

Ha ett par broderbågar som är stor nog att rymma ditt val av design. Därefter får tillräckliga längder av mesh tyg och placera det på den inre bågen. Byt den yttre bågen och låser säkert. Tug tyget försiktigt för att se till att det spänns.

2. Disposition ditt val av design på din improviserade screentryck maskin.

Lägg den improviserade skärmen ansiktet tryckpressen nedåt och placera en kopia av den valda designen på toppen. Trace designen på nätet försiktigt med en skräddare tuschpenna eller krita.

När t-skjortan är helt torr. Disposition ditt val av design på din improviserade screentryck maskin.
När t-skjortan är helt torr. Disposition ditt val av design på din improviserade screentryck maskin.

Tre. Täck den anpassade kontur utslagsplatsdesign med tyg lim.

Ställ maskinen screentryck ovanpå lager av torr tidningen. Nästa steg är att använda en spatel för att täcka konturerna av din egen tee design. För finare linjer, kan du använda en pensel med tunna ändar. Se till att du täcker målområdena i konstruktionen, inklusive luckor i designen med tillräckliga mängder av tyg lim. Om inte då textilfärg kommer att sippra igenom och förstöra ditt projekt. Nu låter du hela manick för att torka ut helt. Du kan även använda en hårtork för att påskynda torkningen. Bara du inte placera fön för nära screentryck maskin eller kommer du sprida ut tyget lim för mycket.

4. Spridda över ditt val färg textilfärg.

Återigen, ställa tillräckliga lager av gamla tidningar på ditt arbetsbord. Placera t-shirt på den och sätta en tjock kartong i mellan för att färgen inte tränger igenom t-tröjan rygg. Placera sedan maskinen screentryck på det område där du tänker ha den anpassade tee design tryckt på. Häll rimliga mängder av textilfärg på screentryck maskin och sprida färgen över smidigt med din spatel. När detta är gjort, helt enkelt lyfta maskinen screentryck av t-shirt. Låt t-shirt för att torka.

När t-skjortan är helt torr

När t-skjortan är helt torr, är allt du behöver göra för att se till att den anpassade utslagsplatsdesign fastnar på tröjan. Du gör detta genom att få ett rent vitt papper och placera det ovanpå den tryckta nyligen på design. Slutligen, glider ett strykjärn inställt på låg värme ovanpå papperet i ca 5 minuter. Lyft bara upp papperet, och du göras!