E2a

Hur man använder en knäppa video för att spela in röst overs

Om du planerar att skapa en videopresentation för arbete eller om du bara vill lägga en röst över på dina videoklipp för att göra det mer intressant, vet du att mikrofonen på din bärbara dator är inte tillräckligt för att få röstkvalitet du behöver. Vad sägs om att använda din Flip Video? Det är inte bara för att ta videor och göra filmer, det är bra för att spela in röster för video också.

  • Leta efter en perfekt lugn plats. Leta lugn plats i ditt hus så att du kan styra ljudet eller se till att det inte skulle finnas någon onödigt buller i inspelningen. Repetera ditt tal eller röst över ett par gånger innan inspelning.
  • Spela in. Tryck på "record" knappen och läsa din tal eller skript. Oroa dig inte om videon som skulle fångas. Du kan förfoga över den senare. Tala inte för nära mikrofonen på din Flip videokamera för att undvika onödig återkoppling och buller. Tryck på den röda knappen för att stoppa inspelningen när du är klar.
  • Ladda ner din videofil till ungdom dator. Ladda upp din video på din dator via USB-kontakten på din Flip videokamera.
  • Öppna med QuickTime Pro. Gå till menyn "Arkiv" och välj "Exportera" alternativet.
  • Extrahera röst över. Gör detta genom att ändra "export" alternativet "Ljud till AIFF" och justera "användning" på rullgardinsmenyn till "standardinställningarna."
  • Kombinera röst över till din video. Använda programvara videoredigering, samla din röst över och video som du vill lägga till röst över till.
  • Testa det. Spela det på din dator. Gör om du inte är nöjd. Har samma steg när du gör s bildspel där bilder för en presentation. Bara se till att ditt bildspel programvara är uppdaterad och har anläggningar ljud integration.

Hur man använder en knäppa video för att spela in röst overs. Leta efter en perfekt lugn plats.
Hur man använder en knäppa video för att spela in röst overs. Leta efter en perfekt lugn plats.

Videokameror som finns på marknaden idag ofta idrott miniatyr pluggar liknar en iPod hörlurar gränssnitt. Högre slutet videokameror använder en XLR-uttag. Du kanske vill investera i en XLR-adapter en XLR-gränssnitt kan göra ljudkvalitet kristallklar.

Du behöver inte alla dessa när du har en Flip Video

Du behöver inte alla dessa när du har en Flip Video, dock. Det har redan en rundupptagande stereomikrofon. Gör några video röst över kan bli dyrt. Men med lite uppfinningsrikedom kan du göra din YouTube-videor med röst overs bara genom att använda din Flip Video, en av de billigaste videokameror runt. Sammanställ dina favoritbilder i din familj, lägga din röst berättar om varje bild och presentera är som en speciell gåva på släktträff. Fånga en rolig stund med dina vänner och lägg till din berättarröst på den och lägga upp den på YouTube eller din blogg: du kommer att vara tal om staden. Skapa video minnen mer minnesvärda och innerlig genom att göra voice overs på dina bildspel och video.