E2a

Hur man använder en flyttbar scen

När du planerar en musikal eller teater-produktion

När du planerar en musikalisk eller scenisk produktion, kan du behöva använda en flyttbar scen för denna produktion. Du kan även ha andra händelser som du behöver en flyttbar scen. Det är inte så svårt som du kanske tror att skapa en och använda en.

Hur man använder en flyttbar scen. Bygga en flyttbar scen.
Hur man använder en flyttbar scen. Bygga en flyttbar scen.

Bygga en flyttbar scen

Det finns många sätt som du kan använda en flyttbar scen för din produktion, men du kanske inte vet hur du kan gå om att bygga scenen i första hand. Det första som du förmodligen kommer att vilja göra är att hitta någon som kan hjälpa dig att bygga scenen. De flesta stegen byggs från 2x4s och tjock spånskiva, extra stöd är ibland byggda under scengolvet. Om du har ett par års snickeri eller hem reparation erfarenhet, kan du skapa planer och bygga det på egen hand. Om du har något erfarenhet byggnad, kan du bygga något så enkelt som en flyttbar scen.

Du får, i stället för att köpa din mobil scen

Du får, i stället för att köpa din mobil scen. På så sätt kommer du att kunna hålla din produktion utan att behöva oroa dig att du inte kommer att ha en scen i nästa show. Dessa stadier kan brytas ned och transporteras från en plats till en annan samt lagring. Du kan köpa små modeller online på Musik & Konst , mat tjänsten direkt , och Hertz system möbler .

När du planerar en musikal eller teater-produktion. Användningsområden för en flyttbar scen.
När du planerar en musikal eller teater-produktion. Användningsområden för en flyttbar scen.

Användningsområden för en flyttbar scen

Det finns några olika användningsområden för en flyttbar scen om man tänker på det. Den första användningen är för en tillförordnad produktion. Dessa produktioner kan vara kul att sätta på, men om du inte kommer att hålla prestandan på en teater, men i ett allaktivitetshus eller park, behöver du en flyttbar scen. Eller, om du kommer att ha showen på ett hotell, du förmodligen inte kommer att ha tillgång till en scen och kommer att behöva en portabel version som hjälper dig med din produktion. Stadier är viktiga eftersom de höjer artisterna så att deras röster kan resa och hela publiken kan se dem.

Särskilda händelser såsom talarnas luncher

Särskilda händelser såsom talarnas luncher, evenemang välgörenhet, mässor grannskapet, och liknande är också goda skäl att använda en flyttbar scen. Om du är värd varje händelse som har en högtalare, då en flyttbar scen kommer att vara viktigt att ge dina högtalare den uppmärksamhet hon förtjänar. I detta fall kan du också satsa på ett podium för din högtalare.

Om du planerar någon form av offentlig tillställning

Om du planerar någon form av offentligt evenemang, kommer en flyttbar scen definitivt användbart. Oavsett om du väljer att köpa en scen eller göra en från scratch, det är en klok investering för alla små teater trupp, kör, eller musikalisk grupp. Du kanske tror att den tid och energi du kommer att spendera för att skapa eller förvärva en etapp går till spillo - detta är inte fallet. Om du är villig att se till att din grupp har en scen som passar dina behov, kommer du att inse troligt att du skulle ha börjat använda en flyttbar scen för länge sedan.