E2a

Hur man använder en dispenser packtejp

En förpackning tejp dispenser är ett användbart verktyg när emballaget och lådor för att flytta, resa eller förvaring. Du behöver packtejp som är hållbart att hålla ihop, täta och skydda lådor och andra objekt.

Det finns flera typer av tejp som du kan fylla på din dispenser med. Tryckkänslig tejp eller lim pinnar band med ansökan trycket och används ofta i hushåll, kontor eller skola. Det behöver inte lösningsmedel, vatten eller värme för att aktivera bindemedlet. Shipping tejp, försegling bandet, gaffers tejp, och akryl band är exempel på en tryckkänslig tejp. Frakt band, ungefär som tätningstejper har oftast skyddande underlag för effektiv tätning. När du har bestämt vilka band som fungerar bäst för den typ av förpackning du behöver, måste du lära dig att läsa och använda automaten packtejp.

Hur man använder en dispenser packtejp. Ta slutet fliken på tejprullen och dra den i en nedåtgående position genom det lilla utrymmet mellan förpackningen tape dispenser rullen och sköld.
Hur man använder en dispenser packtejp. Ta slutet fliken på tejprullen och dra den i en nedåtgående position genom det lilla utrymmet mellan förpackningen tape dispenser rullen och sköld.

Laddar dispensern är enkel och kan fyllas i på bara några korta steg.

  1. Sätt in bandet rullen på dispensern s stomhållaren på ett sådant sätt att den lindas av i riktning av dispensern rullen. Säkra bandet rullen i kärnan.
  2. Ta slutet fliken på tejprullen och dra den i en nedåtgående position genom det lilla utrymmet mellan förpackningen tape dispenser rullen och sköld. Observera att det finns automater med sköld. Skärmen gör att du kan dra tejpen och låt den glida igenom smidigt. Se till att den vidhäftande eller klibbiga sidan av bandet är vänt nedåt.
  3. Nästa steg är att försiktigt dra i ändfliken av bandet i en uppåtgående rörelse så att bladet av dispensern klipps tapen. Var alltid försiktig när du använder tape dispenser för om lämplig vård inte utnyttjas, kan bladet skära genom huden.
  4. Du kanske vill testa tejpdispenser att se om du installerade tejprullen. Bara försiktigt varva ner bandet i ett litet område i lådan och använda kniven för att klippa bandet. Bara tillämpa lite tryck när du använder kniven för att klippa bandet. Mer tryck behövs beroende på vilken typ av band som används. Ju tjockare materialet i bandet, desto mer tryck du behöver för att minska den. Ju tunnare materialet av bandet, det mindre tryck du behöver för att minska den.
  5. Justera placeringen av bandet genom att lossa eller dra åt kopplingen eller spänning justering på bandet dispenser. Detta gör att du kan styra dosering hastigheten efter ditt tycke eller önskemål.
  6. Din packtejp dispenser är nu klar att använda. När du är klar laddar ditt band dispenser, kommer du att hitta fördelarna med att äga en. Resultatet är snabb och effektiv kartong tätning.

Se till att du använder rätt typ av tejp och en kvalitet tape dispenser för att göra packning och tätning enklare och mer effektiv. Med extra tejp rullar när packning flera artiklar är till hjälp för att ladda en dispenser packtejp kan göras utan dröjsmål.