E2a

Hur man använder en buttoneer

En Butoneer är en praktisk pryl att ha

En Butoneer är en praktisk pryl att ha. Det sparar dig besväret att behöva sy knappar på dina kläder genom att bara använda den här pistolen liknande anordning. Den är liten, kompakt och väger nästan ingenting, vilket gör det en bärbar verktyg för att bära med sig. Istället för att använda en vanlig gammal nål och tråd för att sy knappar, helt enkelt använda buttoner att fästa den knappen på tyget på nolltid.

Här är hur man använder en Butoneer.

  • Köp en butoneer. Du kan köpa Butoneer från shopping TV hemnätverk. Du kan också hitta denna fiffiga gadget i sömnad leverans butiker samt apotek som Rite Aid och Walgreens. Du kan även ha tur och hitta den på en lokal Walmart eller en loppmarknad. En Butoneer säljer mellan 10€ till ca 10€ så det är mycket prisvärd. Medan i butiken, bör du överväga att få en påfyllning av fästelement. Ett paket cirka 50 fästen ingår i paketet, men du vill ha mer till hands för framtida bruk, eller om du har en hel del sömnadsprojekt som du behöver få gjort.
  • Läs instruktionerna. Det är inte så lätt att räkna ut hur du använder grej baserat på dess utseende, så det är lämpligt att du läser bruksanvisningen noggrant. När du har en grundläggande förståelse för hur produkten fungerar, kan du komma igång. Du kanske vill göra lite övning går på några klipp om det är första gången du använder tyget.
  • Få plagg och knappen du vill sy. Nu när du har en idé vad man ska göra, måste du ta reda på det objekt som måste ha knappen sydde på. Det Butoneer hävdar att arbeta säkert på en mängd olika tyger. Få den knapp som du behöver för att fästa på tyget. Placera knappen som om du kommer att sy den på tyget.
  • Placera plasten fästelement i spåret och säkra den. Få Butoneer genom att få ett fäste. Därefter sätter fästanordningen i den tilldelade platsen. För att säkra den på plats, dra i kolven. Du vet att du har gjort det ordentligt när du hör ett mjukt klickljud. Detta gör att du vet att Butoneer är redo att använda eftersom fästanordningen är redo att matas ut.
  • Placera knappen på tyget. Försiktigt hålla tyget med den knapp du vill sy på. Därefter rikta Butoneer på tyget och knappen på ett sådant sätt att de två nålar på toppen av Butoneer är direkt över knapphålen.
  • Placera nålar i knapphål. Var försiktig när du gör detta steg. Du vill inte att i förtid dra kolven om du inte är säker på att knappen är placerad på rätt sätt. Kontrollera att orienteringen av knapparna är korrekt.
  • Dra ut kolven. När du är säker på positionen för knappen, gå vidare och trycka av. Du bör höra ett knäppande ljud. Du ser att fästet är nu på knappen och knappen hålls säkert på tyget. Om du har en fyra-hål knappen, upprepa processen för att säkra den.


Hur man använder en buttoneer. Läs instruktionerna.
Hur man använder en buttoneer. Läs instruktionerna.

Om du gillar att sy kläder eller om du tycker att många av dina knappar lätt lossnar, är en Butoneer en bra produkt att ha runt huset. Det är ganska enkelt att använda och produkten verkligen fungerar. När man vänjer sig med en Butoneer kan du aldrig nå för en nål och tråd för att sy en knapp tillbaka på ett klädesplagg igen.